Zombi Beatlesi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zombi Beatlesi

Zombi Beatlesi

Novo suparništvo Rolling Stonesa i Beatlesa - lovac na zombije Mick Jagger progoni Paula, Johna i ostale žive mrtvace s gitarom!

s.p. 11.05.2010 0 komentara

Zombi Beatlesi

Nastavljaju se bizarne zombi priče - sada imamo i Beatlese u horor verziji! Nakon zombi verzije Jane Austen, sada filmaši žele ekranizirati roman Alana Goldshera 'Paul is Undead'. Roman počinje tako da zombi gitarist iz Liverpoola John Lennon ubije i zatim 'oživi' Paula McCartneya, a zatim uradi istu stvar s Georgeom Harrisonom i Ringo Starrom. Oni zajedno počinju stvarati glazbene hitove i hraniti se mozgovima svojim obožavatelja. Ipak, počinje ih progoniti najveći engleski lovac na zombije Mick Jagger, a tu je i tradicionalni neprijatelj Beatlesa - Yoko Ono!

Producenti filma su Michael Shamberg i Stacey Sher koji iza sebe imaju brojne hitove ('Pakleni šund', 'Erin Brockovich'), a kažu da ih je privukla duhovita priča u kojoj se osjeti i ljubav prema glazbi. Među forama iz romana posebno ističu i onu u kojoj i sam Isus priznaje - da su Beatlesi popularniji od njega! Kritičari primjećuju da bi za dobru filmsku verziju trebalo nabaviti i filmska prava na glazbu Beatlesa, a to će ići malo teže. Ipak, bilo bi fora čuti 'Beatlese' koji pjevaju prije nego što ručaju - svoje obožavatelje!

Komentari

Nema komentara.