Strava zaista izlazi iz ekrana - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Strava zaista izlazi iz ekrana

Strava zaista izlazi iz ekrana

Jedan od nastrašnijih japanskih horora dobit će 3D verziju - "Krug" u kojem ukleta djevojčica izlazi iz televizora. BRRRRR!!!

s.p. 27.04.2010 0 komentara

Strava zaista izlazi iz ekrana

Hollywood voli raditi nastavke i 3D filmove, a sada stiže vijest o 3D nastavku horor serijala 'Krug'. Serijal je inače započeo kao japanski 'Ringu', a onda se pretvorio u američki 'The Ring' s Naomi Watts. U obje verzije priča je ista: strašno prokletstvo pogađa svakoga tko pogleda ukletu videokazetu jer nakon tjedan dana svi gledatelji zagonetno umru!


Japanski 'Krug', trailer.

Sada Paramount priprema treći nastavak, i to u 3D-u - 'The Ring 3D'. Scenarist filma je David Loucka ('Dream House'), a producenti su Walter Parkes i Laurie MacDonald koji su radili na prva dva nastavka američkog 'Kruga'. Još se ne zna tko će biti redatelj i hoće li Naomi Watts reprizirati svoju ulogu.


Američki 'Krug', trailer.

Zasad je najavljeno samo to da će se priča fokusirati na tinejdžerske likove, što i nije neko iznenađenje za holivudske filmove. Glavna promjena dogodila se u svijetu tehnologije, pa se priča da u potencijalnom scenariju za 'Krug 3' glavni junaci traže - VHS player koji još uvijek radi!

Komentari

Nema komentara.