Kakav ludi dan! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kakav ludi dan!

Kakav ludi dan!

U 24 sata možete osloboditi američkog predsjednika, dočekati žive mrtvace, pobiti zle teroriste ili hvatati žabe koja padaju s neba!

s.p. 20.04.2010 0 komentara

Kakav ludi dan!

Jedna noć ili jedan dan mogu biti prepuni događaja, a pod time ne mislimo samo na momačku večer! Evo par filmova u kojima se za 24 sata svašta dogodi:

1. 'Bijeg iz New Yorka'
Kada se Predsjednik SAD-a nađe u rukama kriminalaca, Snake Plissken (kuler Kurt Russell) dobiva 24 sata da upadne u grad pun najgorih zločinaca i oslobodi ga. Naravno, sve će proteći uz puno žestoke akcije!

2. 'The Breakfast Club'
Pet tinejdžera moraju po kazni provesti subotu u školi. Ali, neće sve ispasti jako dosadno, ipak je ovo komedija Johna Hughesa.

3. 'Noć živih mrtvaca'
Kada mrtvaci ustaju iz groba, onda stvarno imate nezaboravnu noć. I to noć koju treba pokušati preživjeti, a nikad ne znate otkud vreba novi zombi!


'Noć živih mrtvaca', trailer.

4. '12 gnjevnih ljudi'
U jednom danu čovjek može biti osuđen, ali i dospijeti na slobodu. S radnjom u realnom vremenu, ovaj triler Sidneya Lumeta iz 1957. pokazuje što je sve moguće kada porotnici presuđuju u jednom danu, a među njima imamo i jedan glas razuma.

5. 'Umri muški'
Teroristi prekidaju božićnu zabavu u korporaciji, ali policajac bez cipela već ima upropašten dan. Ostaje mu jedino da kriminalcima upropasti dan, i to na spektakularan način!


'Umri muški', trailer.

6. 'Noć vještica'
Najbolji recept za sve tinejdžerske koljačine koje će se snimati desetljećima kasnije. Jedan manijak, tinejdžeri opsjednuti seksom, i jedna noć posvećena mračnim stvarima - Noć vještica!

7. 'Magnolija'
Koliko je luda priča ovog filma? Pa, dovoljno je reći da usred filma imamo žabe koje padaju s neba, a u jednom neobičnom danu ispreplest će se mnoge sudbine ljudi i životinja.

Izvor: Entertainment Weekly

Komentari

Nema komentara.