Nova japanska ludost - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nova japanska ludost

Nova japanska ludost

Ljubitelji azijatskih krvavih i perverznih komedija došli su na svoje - evo još jednog hita iz japanske industrije bizarluka!

s.p. 23.03.2010 0 komentara

Nova japanska ludost

Kada se film zove 'Vampire Girl Vs Frankenstein Girl' onda već znate što možete očekivati. A kada su autori filma redatelji koji stoji iza filma 'Tokyo Gore  Police' (Yoshihiro Nishimura) i 'Eat the Schoolgirl' (Naoyuki Tomomatsu), onda vam je jasno da je riječ o još jednoj japanskoj bizarnoj koljačini.

Radnja zvuči kao zaplet 'Beverly Hillsa' ili neke druge teen serije - u školu dolazi nova djevojka Monami (Yukie Kawamura) i zaljubljuje se u razrednog komada. Popularna cura Keiko (Eri Otoguru) nije sretna s tim razvojem događaja i njih dvije postaju smrtne neprijateljice. U čemu je kvaka? Pa u tome da je Monami vampirka, a Keiko je bila ubijena i tata ju je oživio i sastavio uz pomoć raznih dijelova tijela pa tako imamo i jednu 'Frankensteinku'.


'Vampire Girl Vs Frankenstein Girl', trailer.

Većina recenzenata u opisu filma koristi pridjev 'ludo', a spominju se i riječi 'uvredljivo', 'bizarno' i 'groteskno'. Naglašava se da je sve rađeno uz ultrajeftini budžet zbog čega specijalni efekti izgledaju jadno, no to samo naglašava parodijski element filma, baš kao i smiješni soundtrack i preglumljivanje glumaca.

Upozorava se da film nikako nije obiteljska zabava jer ima toliko krvi da bi mogao napuniti cijelo more, a jedan kritičar savjetuje da uzmete najluđi japanski film koji ste vidjeli i najkrvaviji horor koji ste pogledali, pomnožite ih sa 10 i onda ćete dobiti - 'Vampire Girl Vs Frankenstein Girl'!

Komentari

Nema komentara.