Specijalizirani za zlo - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Specijalizirani za zlo

Specijalizirani za zlo

Stranci su, uglavnom Britanci - da li im zato u Hollywoodu tako često daju uloge negativaca?

s.p. 25.02.2010 0 komentara

Specijalizirani za zlo

Ako trebate nekog glumca za uloge zločinaca svih vrsta - dovoljno je samo pogledati na ovu listu! Izabrali smo 5 glumaca koje stalno gledamo u 'zločestim ulogama' - a oni su tako dobri u tome!

1. Alan Rickman
Dubok glas i aristokratsko držanje ga automatski kvalificiraju za negativca - iako ga mnoge žene svrstavaju u vrlo sexy glumce, pa se s pjevačicama zna pojaviti i po spotovima!

2. Jeremy Irons
Još jedan dokaz da 'narodski' Hollywood voli britanske glumce gurati među negativce, a Jeremy Irons zaista ima pravi aristokratski izgled. Čak su mu u  'Umri muški 3' dodijelili ulogu - akcijskog antijunaka!

3. Danny Huston
Visok, stasit i gustih obrva - Danny zaista izgleda prijeteće! Krupni glumac obično glumi i krupne negativce - generale, šefove bandi, lidere vampira.

4. Sean Bean
Voli gledati ljude kroz stisnute oči pa obično glumi podmukle tipove: teroriste i zlostavljače. Čak je i njegova uloga Boromira jedna od najmračnijih u serijalu o prstenovima.

5. Max von Sydow
Stručnjak za autoritativne tipove također glumi zle lidere kao što je Imperator Ming iz 'Flasha Gordona'. Jesmo li spomenuli da je stranac? To je u Hollywoodu dobra preporuka za uloge negativaca!

Izvor: Moviefone

Komentari

Nema komentara.