Koga ljubi Miki Manojlović? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Koga ljubi Miki Manojlović?

Koga ljubi Miki Manojlović?

Slovenku Ninu Ivanišin, a ne Ivanu Roščić - kako su objavili neki domaći portali!

s.p. 24.02.2010 0 komentara

Koga ljubi Miki Manojlović?

Nedavno je na službenoj stranici filma 'Neka ostane među nama' predstavljen erotičan foršpan (teaser u svakom smislu te riječi!) u kojem Miki Manojlović ljubi golo tijelo jedne glumice, pa se već digla prašina oko te scene. Nekoliko domaćih portala objavilo je da je riječ o Ivani Roščić, no filmofili su u mladoj glumici prepoznali Ninu Ivanišin.

http://www.nekaostanemedjunama.com/forspan/

Riječ je o perspektivnoj slovenskoj glumici koju smo već predstavili kada smo objavili trailer za 'Slovenku', film po scenariju Ognjena Sviličića i u koprodukciji Anite Juke u kojem Nina glumi studenticu prostitutku. Slovenski film je predstavljen na Sarajevskom filmskom festivalu, a nadamo se da će talentirana Nina Ivanišin biti preporuka i za hrvatsku kino distribuciju.

Nina Ivanišin (foto: Nikola Predović)

No, vratimo se drami 'Neka ostane među nama' koja je novi projekt Rajka Grlića. U njemu glumi Grlićev omiljeni glumac Miki Manojlović u ulozi Nikole, šarmantnog zavodnika koji opsesivno lovi žene dok mu supruga čeka dijete, ali nije jedini koji uživa u zabranjenom voću. Film se najavljuje kao priča o 'petero sredovječnih junaka upletenih u virove erotske strasti koja bukti ispod naizgled mirne i trome zagrebačke svakodnevice'. Zvuči obećavajuće, osobito kada su Mikiju partnerice Nataša Dorčić, Ivana Roščić, Ksenija Marinković i Daria Lorenci, pa u Grlićevom filmu možemo očekivati još ljubavnih scena.

Uz Grlića je koscenarist filma i Ante Tomić, koji je s redateljem počeo suradnju u 'Karauli' koja se također pamti po dobrim erotskim scenama. A iz novog filma su kao najava sadržaja objavljeni dijelovi scenarija: 'Za to vrijeme Nikola je nešto šapnuo djevojci, a ona se poluglasno, malo nervozno nasmijala pa izazovno gledajući Nikolu podigla suknju, spustila gaćice i prišla postelji, sasvim blizu umirućem slikaru. Braco je sjeo na obližnju stolicu znatiželjno iščekujući njegovu reakciju. Stari otvara oči, ugleda pičku pred sobom i ozari se.' Sočni dijelovi su kasnije uklonjeni sa web stranica Cinestara, ali nadamo se da nisu i iz filma koji ima premijeru za par tjedana! Neka erotika ostane među nama!

Komentari

Nema komentara.