Cice desetljeća! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Cice desetljeća!

Cice desetljeća!

Mr. Skin bira najbolju golotinju koju ste mogli vidjeti posljednjih 10 godina na filmskom platnu. Kakav težak posao gospon ima...

s.p. 17.12.2009 0 komentara

Cice desetljeća!

Mr. Skin je naš stari suradnik, a i vi volite čitati njegove liste u kojima nabraja najbolje cice i guzice na filmu! Eto, i on je podlegao maniji lista desetljeća, pa je nabrojao najbolju filmsku golotinju od 2000. do 2009.:

1. Eva Amurri - 'Kalifornikacija'
Pobjednica Mr.Skinove liste /naslovna/ je ovogodišnja zvijezda Eva Amurri, kći Susan Sarandon koja pokazuje da jabuka ne pada daleko od stabla. U seriji poznatoj po slobodnim prizorima seksa i golotinje, Eva je izvela više nego atraktivan nastup u ulozi profesionalne striptizete.

2. Jessica Biel - 'Powder Blue'
Još jedna glumica je debitirala u golim scenama na najbolji mogući način - kao striptizeta! U 'Powder Blue' Jessica Biel izvela je zaista vrući nastup s vrelim voskom, ali u filmu koji je mračna drama pa nije imao kino-distribuciju. Kvragu, kvragu, kvragu!

3. Marisa Tomei - 'Dok vrag ne sazna da si mrtav'
I Marisi je trebalo dugo dok se nije počela skidati na filmu, ali je zato pokazala da i u četrdesetima izgleda puno bolje od mlađih kolegica. I da, nakon ovog filma skinula se i u 'Hrvaču' gdje je glumila - striptizetu!

4. Halle Berry - 'Operacija Swordfish'
Kada se oskarovka Halle Berry trebala pokazati u toplessu, dobila je pola milijuna dolara honorara. Mr. Skin komentira: '250.000 dolara po sisi!'

Mnogi su sanjali ovu scenu iz 'Sanjara'.

5. Eva Green - 'Sanjari'
E, ovo je po nama trebao biti goli debi desetljeća! Stari erotoman Bertolucci uvijek zna pronaći mlade i lijepe talente, a Eva je glumačko otkriće koje sve otkriva pred gledateljima!

6. Anne Hathaway - 'Havoc'
Prvo je bila Disneyeva 'Odjednom princeza', a onda je odjednom pokazala i sise na filmu. Voajerima ništa nije slađe nego kada vide fine curice bez odjeće.

7. Katie Holmes - 'Dar'
Još jedna curica je glumila nevinašce u 'Dawson's Creeku', a onda je na filmu pokazala da je odrasla. Nažalost, kao gospođa Cruise to više ne pokazuje.

Tako izgleda seksualna edukacija na filmu.

8. Monica Bellucci - 'Malena'
Ah, ne treba zaboraviti i mediteransku ljepoticu koja već godinama zavodi muškarce diljem svijeta. A u ovoj drami najviše je uživao dječarac koji ju je imao priliku uživo gledati golu.

9. Keeley Hazell - 'Cashback'
U ovom filmu Keeley ništa ne govori, samo se prešetava gola. A svi muškarci ostaju bez riječi...

10. Salma Hayek - 'Frida'
Salma glumi umjetnicu Fridu Kahlo, a najljepša stvar u filmu su njezine dojke. Mr. Skin preporučuje: 'Trebale bi stajati u muzeju!'

Izvor: Mr. Skin

Komentari

Nema komentara.