Oni zaslužuju glavno mjesto - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oni zaslužuju glavno mjesto

Oni zaslužuju glavno mjesto

Neki sporedni likovi su efektni jer se pojavljuju vrlo kratko, no neki bi bili odlične face kada bi dobili vlastiti film.

s.p. 11.12.2009 0 komentara

Oni zaslužuju glavno mjesto

Ako vam je dosadilo gledati kako svi zapostavljaju dobre sporedne likove, vrijeme je da i oni dobiju počasni tretman. Evo par prijedloga sporednih likova koji zaslužuju zasebni film u kojem bi oni bili glavne face:

1.Jesus Quintana, John Turturro ('Veliki Lebowski')
Ovaj lik je svima upao u oči za vrijeme gledanja 'Velikog Lebowskog': pedofil koji voli kuglanje, a svojim suparnicima prijeti: 'Nitko se ne zaje*ava s Isusom'. Jesmo li već spomenuli da se zove Jesus tj. Isus? E, sada vam je jasno zašto ovaj lik obožavaju ljubitelji bizarnog humora i zašto su od Turturroa i braće Coen gledatelji zahtijevali da snime film s ovim junakom. Na žalost, zasad ništa od filma s Jesusom, ali on bio odličan u bilo kojoj crnoj komediji.

2.The Wolf, Harvey Keitel ('Pakleni šund')
Vuk je osoba koju zovete kada treba očistiti tragove nevolja u koje si umiješan. Nikad ne pita tko je kriv, nego samo govori što treba učiniti, a pritom sam ne prlja ruke. Bio bi dobar kao junak u nekom film-noiru, kada bi se osobno umiješao u neki slučaj, naprimjer otkrio da je povezan sa žrtvom koju treba ukloniti...

3.Mr. Henry, James Caan ('Provalnici diletanti')
Mr. Henry izgleda kao tvoj najbolji prijatelj, srdačno se druži s cijelom obitelji i svi ga vole - dok ne saznaju da im je upravo on opljačkao kuću kada nisu bili doma. Prepredeni Henry bi bio dobar i u komedijama i u krimićima, a osobito bi ga mogli iskoristiti kako jednog od članova 'Oceanovih 11'.

4.Robbie Klaven, Andy Samberg ('Čovječe, volim te')
Dugokosa zvijezda Saturday Night Livea Andy Samberg glumi miljenika obitelji, sina koji je najbolji prijatelj svog oca iako uopće ne skriva da je homoseksualac. Dok njegov brat ima probleme naći muškog prijatelja, on bez problema skuplja dečke u teretani. Robbie bi bio zanimljiv lik u nekoj romantičnoj komediji, osobito ako bi ga uključili u neku biseksualnu kombinaciju.

5.Felix Leiter, Jeffrey Wright ('Casino Royale', 'Zrno utjehe')
Daniel Craig možda jest najžešći Bond ikad snimljen, no Jeffrey Wright mu uspješno parira kao najbolji Bondov pomagač Felix Leiter. Dok Bond upada u nevolje zbog zgodnih koka koje ga okružuju, Leiter je uvijek pouzdan i samozatajan - baš kakav bi i trebao biti TAJNI agent. S tim glavnim likom može se napraviti samo jedno - spin-off serijal o tajnom agentu Leiteru!

Izvor: Premiere

Komentari

Nema komentara.