Kupuj dok ne crkneš! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kupuj dok ne crkneš!

Kupuj dok ne crkneš!

Dolazi vrijeme kada svi troše najviše što mogu - i tinejdžeri i očevi, i studentice i poslovne žene. A uzor su im ovi američki filmovi...

s.p. 30.11.2009 0 komentara

Kupuj dok ne crkneš!

Bliži se vrijeme Božića, a zna se što naš narod radi u to vrijeme. Poklanja novac sirotinji i skromno se druži s obitelji? Vraga - bezočno se troši i pegla kartice, baš kao što to propovijedaju uzori iz američkih filmova. Evo liste od 10 šoping-filmova koju smo skinuli s jedne američke liste:

1. 'Tajni snovi jedne šopingholičarke'
Ultimativni film za šopingholičar(k)e je onaj u kome se svi lako mogu prepoznati. Ekranizacija popularne knjige došla je u kina baš u vrijeme recesije, ali šopingholičare ni kriza ne može izliječiti.

2. 'Zgodna žena'
Ah, baš je glamurozno biti prostitutka na Beverly Hillsu - dobiješ pare od fine gospode pa trošiš na odjeću i fine stvari. Vi odlučite je li to dobar film za odgajanje djece!

3. 'Djevojke s Beverly Hillsa'
Cher (Alicia Silverstone) je prava princeza s Beverly Hillsa i procjenju ljude prema 'bitnim' karakteristikama: onome što nose i onome što obuvaju!

4. 'Marie Antoinette'
Ako si francuska kraljica, tko ti može zamjeriti to što voliš trošiti državne novce na odjeću, cipele i kolače? Pa, možda gladni seljaci imaju nešto za prokomentirati...

5. 'Jingle All The Way'
Muževi ne smiju razočarati žene prije božićnog šopinga, no još manje smiju razočarati svoje klince! Kada ponestane omiljene igračke, nastane pravi rat između očeva, a gdje je rat - tu je i Arnold Schwarzenegger!

6. 'Seks i grad'
Firme koje žele reklamirati proizvode za žene očito su stajale u redu pred producentima i moljakale da se i njihova roba ubaci u film. To su morali dobro platiti, ali nakon velike gledanosti filma to im se i isplatilo.

7. 'Blank Check'
To je prava dječja fantazija - dobiješ ček na milijun dolara i onda trošiš i trošiš...na igračke i igračke!

8. 'Wall Street'
Neki kupuju cipele, neki aute, neki igračke - a ekipa iz 'Wall Streeta' najviše uživa u šopingu dionica. Kako je sve to završilo - vidimo i sami!

9. 'Superbad'
Eto, i dječaci znaju ići u šoping. Naprimjer - u nabavu alkohola za tulume! Ključni savjet: ako već lažiraš osobnu iskaznicu, ne odabiri ime McLovin!

10. 'Brewsterovi milijuni'
Najzabavniji film o šopingu ikad snimljen. Da bi dobio ogromno nasljedstvo, Richard Pryor mora u 30 dana spiskati 30 milijuna dolara, pa upada u razne lude situacije. Eh, da te pare daš Hrvatu - on bi lako ispunio taj zadatak!

Izvor: Entertainment Weekly

Komentari

Nema komentara.