Nagradna igra sa zombijima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nagradna igra sa zombijima

Nagradna igra sa zombijima

Zombiji su (opet!) zavladali zemljom, ali srećom i za tu boljku ima lijeka. A za vas imamo DVD-e.

filmski.net 26.11.2009 0 komentara

Nagradna igra sa zombijima

'Dobrodošli u zemlju zombija' je akcijska horor komedija o dvojici muškaraca koji su našli način kako preživjeti u svijetu preplavljenom zombijima. Tallahasse (Woody Harrelson) je agresivni ubojica zombija koji ima samo jednu želju – pojesti posljednju čokoladicu na Zemlji. Columbus je veliki trtaroš – no, kad prijeti opasnost da te pojedu zombiji, strah ti može spasiti život. Kada im se priključe djevojke Wichita i Little Rock, koje su i same pronašle jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija, morat će odlučiti što je gore – pomoći jedni drugima ili prepustiti se zombijima...

'Dobrodošli u zemlju zombija' igra u Movieplexu i ostalim hrvatskim kinima, a Continental film vam poklanja DVD-e filma 'Brda imaju oči' i 'Zemlja živih mrtvaca' ako znate odgovor:
Kako se zove glumica koja igra ulogu Little Rock, poznat iz filma 'Mala miss Amerike'?

Odgovor i svoje podatke pošaljite na info@filmski.net do četvrtka 3. prosinca, a ako ste u Zagrebu ne propustite pogledati 'Dobrodošli u zemlju zombija' na Filmski.net Brunchu u subotu 28.11. u 11 sati u Movieplexu.
Sretno!

****************

'Brda imaju oči' osvaja Matija Slišurić iz Rešetara, a 'Zemlju živih mrtvaca' Mihael Ðaković iz Slavonskog Broda. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.