Eminem radi 3D horor! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Eminem radi 3D horor!

Eminem radi 3D horor!

Zločesti reper opet glumi i to u filmu koji spaja strip i stravu, a obrađuje priče horor klasika.

s.p. 10.11.2009 1 komentara

Eminem radi 3D horor!

Reper kojeg zbog oštrog jezika proglašavaju 'užasnim tipom' odlučio se prebaciti u žanr strave i užasa. Marshall Mathers poznatiji kao Eminem producirat će i glumiti u najnovijoj horor franšizi nazvanoj 'Shady Talez'. Taj serijal bavit će se obradom klasičnih horora kako što su 'Christine', 'Aliens' i 'Izgubljeni dječaci', a junaci 'Shady Taleza' ulaze u priče tako da čitaju istoimeni strip, a zatim doslovce bivaju usisani u priču.


'8 milja', trailer.

Osim što će predstavljati stare priče novim generacijama, Eminem će i glumiti razne likove, pa se mnogi pitaju ima li on sposobnosti za to. Prije 7 godina Eminem je glumio glavnu ulogu u reperskom filmu '8 milja' i pobrao je pohvale kritike za taj nastup, ali onda je imao puno lakši posao jer je praktički igrao samog sebe.

Scenarij će pisati producent i scenarist Dallas Jackson te pisac 'Underworlda' Kevin Grevloux, a film će u 3D tehnici producirati DJ Classicz, odjel Davis Entertainmenta koji je zaslužan za filmove poput 'Aliena protiv Predatora'. Još se ne znaju detalji oko premijere filma, no Marvel je najavio 4-dijelni 'Shady Talez' strip za 2010. godinu.

Komentari
A: markaus 11.11.2009 Pogledaj profil

Stari ono ostavi se filmova i ono djebiod!!! štoviše magare, makni se sa scene..i ono što glumiš s ton mačetom!?!... debilu!!