Krvave sestre nagrađuju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Krvave sestre nagrađuju

Krvave sestre nagrađuju

Zgodne, mlade i ubojite studentice vode vas u kino... ako imate dovoljno petlje za to!

filmski.net 05.11.2009 0 komentara

Krvave sestre nagrađuju

Prošle je godine sve bilo divno u divljem svijetu sestrinstva Theta Pi. S obzirom na to da su članice sestrinstva najpopularnije djevojke (koje se i najviše zabavljaju), Theta Pi je bilo sestrinstvo u koje su se učlanjivale sve brucošice s razvijenim osjećajem samopoštovanja - uključujući dobre, zle i lijepe djevojke.

Tijekom jedne obijesne šale, pet 'sestara' nehotično skrive smrt jedne članice, a zatim se  dogovore da će se riješiti dokaza te da više nikad neće spomenuti tu noćnu moru. Međutim, godinu dana kasnije počinje ih napadati tajanstveni ubojica i djevojke su sada primorane boriti se za svoje živote usred razuzdane proslave diplome.

Tko će 'mrijeti, tko bježati uz stepenice, a tko skvičati u grudnjaku saznat ćete ako pogledate 'Sestrinstvo' u Cinestaru i drugim kinima. Blitz film&video zato nagrađuje pet čitatelja sa po dvije ulaznice za Cinestar Novi Zagreb (Avenue Mall), ako znate odgovor:
Koje je godine snimljen originalni film 'The House on Sorority Row' prema kojem je nastalo i 'Sestrinstvo'?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) dovoljno je poslati JEDNOM na info@filmski.net do četvrtka 12. studenog. Dobitnike ulaznica obavijestit ćemo e-mailom o podizanju nagrade. Sretno!

+++++++++++++++++++

U kino idu:
Ivana Nikolić, Mirjana Srdić, Iva Harbaš, Janja Aničić i Kristina Planinić, sve iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.