Vražja lista - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vražja lista

Vražja lista

Nečastivi se krije iza mnogih lica - ponekad je teatralan kao Al Pacino i opasan kao Gabriel Byrne, no zna biti i sexy poput Liz Hurley!

s.p. 02.11.2009 0 komentara

Vražja lista

Ne morate organizirati crne mise da bi vidjeli Lucifera, dovoljno je otići u mrak - lokalnog kina! Evo 7 primjera vraški dojmljivih vragova:

1.'Ðavolji advokat'
Advokati dobro zarađuju braneći korporacije, ubojice, dilere i ostale grešnike - već nagađate tko bi im mogao biti glavni šef! I još ga glumi Al Pacino koji se nakon 'Kumova' dobro uvježbao u ulogama Gospodara Zla.


Isječak iz 'Vražjeg advokata' - Sotona ima karizmu Ala Pacina!

2.'Vražji Nicky'
Svakom je teško biti samohrani otac, a vragu je još teže. Njegov sin Nicky je pravi vražićak, a tata ko tata - samo želi da sin naslijedi njegov posao menadžera Pakla.

3.'South Park'
Izgleda kao što se i pričalo - velik, crven i rogat! Samo što nismo znali da mu je istospolni partner Saddam Hussein.

4.'Začaran'
Ako vrag mora biti zavodljiv, onda nije ni čudno da izgleda sexy kao Elizabeth Hurley. Ovaj vrag ispunjava sve želje, a na kraju uzima samo dušu, iako bi mnogi dobrovoljno ponudili i svoje tijelo.


Isječak iz 'Rosemaryne bebe' - beba je Rosemaryna, a tata je...

5.'Rosemaryna beba'
Vrag se nazire samo u sceni Rosemaryne noćne more, no najstrašnije u cijelom filmu je baš to što njegovo prisustvo samo slutimo, a ne i vidimo...

6.'Početak kraja'
Gabriel Byrne je stvarno opasan vrag kada se usuđuje boriti s najjačim Zemljaninom - Arniejem Schwarzeneggerom.

7.'Dogma'
Jason Lee obično govori 'Zovem se Earl', no u ovom filmu ime mu je Legija. Onako šarmantnog i u bijelom odijelu, čovjek bi ga pustio i u crkvu.

Izvor: Premiere

Komentari

Nema komentara.