Užas koji možete pokazati djeci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Užas koji možete pokazati djeci

Užas koji možete pokazati djeci

Ove Mumije, vampire, Poltergeiste i ostale monstrume možete gledati u krugu obitelji - to su 'obiteljski hororci'.

s.p. 19.10.2009 0 komentara

Užas koji možete pokazati djeci

Za Božić se prikazuju božićni filmovi, a za Noć vještica - naravno, hororci! No, što da dobri roditelji puštaju svojoj djeci koja ne smiju gledati koljačinu u stilu Elija Rotha? Evo par prijedloga:

1. 'The Monster Squad'
Evo onoga što vole i klinci i tvrtke za proizvodnju igračaka - čudovišta! Kada su glavni junaci Drakula, Mumija, Čovjek-vukodlak i Čudovište iz Plave lagune, onda znate da će se pred ekranom skupiti i mlado i staro.

2. 'Silver Bullet'
Ah, evo i jednog obiteljskog filma - brat i sestra naganjaju vukodlaka koji terorizira grad. Bracu glumi Corey Haim, a dobra preporuka je da je film rađen prema priči Stephena Kinga

3. 'Fright Night'
Jedna od omiljenih horora klinaca u 80-ima, priča o vampiru koji živi u susjedstvu. Čisto da vas podsjetimo, onda vampiri nisu bili senzibilni mladići, u ovom filmu krvopiju glumi sredovječni tip.

4. 'Poltergeist'
Ovaj film je dobar za navikavanje klinaca na horore, napet je ali nema krvavih i odvratnih scena. Kada je scenaristi i producent Steven Spielberg, onda i možete očekivati 'obiteljski horor'!

5. 'Trick r' Treat'
Ovaj hororac ima dosta jezovitih scena, ali ima i puno finog humora. U usporedbi s ostalim slasherima, nema toliko krvi - pa se može preporučiti barem malo starijim klincima.

Izvor: Cinematical

Komentari

Nema komentara.