Carska lista sexy glumaca - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Carska lista sexy glumaca

Carska lista sexy glumaca

Nije važno volite li vječne dječake ili macho junake, zločeste dečke ili romantične vampire! Svejedno je jer - svi oni su na ovoj listi!

s.p. 16.10.2009 1 komentara

Carska lista sexy glumaca

Nakon izbora najseksi glumica i čitateljice Empirea su došle na svoje i odabrale dečke koje vole gledati na velikom ekranu. Upoznajte prvih 10 od 50 najseksipilnijih filmskih glumaca:

1. Johnny Depp
Već je bio na vrhu liste sexy glumaca, i to - 1995.! Sada je opet na vrhu popisa najerotičnijih glumaca, i to s filmovima koji su izvorno namijenjeni djeci i obiteljima (serijal 'Pirati s Kariba'). Ukratko - dolaze sve mlađe i mlađe gledateljice!

2. Robert Pattinson
Samo drugo mjesto? Neka, neka, bit će još prilika za ovog mladog glumca da napravi karijeru i osvoji još više obožavateljica!

3. Robert Downey Jr.
Zločesti dečko Hollywooda više se ne drogira, nego se usredotočio na uloge žestokih momaka i zavodnika...a to mu jako dobro ide!

4. Brad Pitt
Počeo je karijeru mašući svojom dugom plavom kosom, no s vremenom je uzimao sve muževnije i muževnije uloge. Sada u stvarnom životu igra ulogu višestrukog oca, a svejedno zrači mladenačkim sjajem.


5. Christian Bale
Nakon jednog incidenta na setu, sve više se govori o njegovoj mračnoj strani, no on je ženskom rodu bio privlačan i kao 'Američki psiho'!

6. Hugh Jackman
Visok, stasit, mišičav, duhovit, pristojan, a uz to još i dobro pjeva i pleše. Što biste još željeli?

7. George Clooney
Zgodan, pametan i duhovit...Clooneya se teško može uspoređivati s današnjim glumcima, za šarmantnog zavodnika kažu da najviše sliči starim legendama kao što su Cary Grant i Clark Gable.

8. Alan Rickman
Proslavio se ulogama negativaca sa stranim naglaskom, a mnoge djeve bi radije izabrala takvog šerifa od Nottinghama nego nekakvog Robina Hooda.

9. James McAvoy
Nije baš visok i mišićav, ali zato može glumiti nježne i romantične uloge. Mnoge žene bi s njim rado zgriješile, a ne bi im trebalo 'Okajanje'.

10. Gerard Butler
Nakon filma '300' mnogi dečki su 300 puta radili trbušnjake da izgledaju poput njega...a cure su 300 puta gledale scene s njim u golom i nauljenom izdanju!

Izvor: Empire

Komentari
A: matha 03.11.2009 Pogledaj profil

Jel Clooney još živ? :) Nisu važne godine, nego činjenica da njega više nitko osim nekoliko urednice časopisa ne naziva zgodnim. Butler treba biti puno višlje, a s ostatkom liste se slažem :))