Put po ulaznice bez povratka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Put po ulaznice bez povratka

Put po ulaznice bez povratka

Za dlaku su izbjegli smrt, ali se ona uporno vraća po njih. I to u 3D tehnici! Pogledajte - poklanjamo ulaznice! 

filmski.net 06.10.2009 0 komentara

Put po ulaznice bez povratka

Dan ispunjen zabavom na stazi za utrke, za Nicka O'Bannona i njegove prijetelje pretvorio se u stravičan događaj. Dok su gledali trku Nicka je obuzeo predosjećaj da će lančani sudar automobila brutalno usmrtiti njegove prijatelje i uzrokovati urušavanje tribina koje će pasti ravno na njega. Nick uspijeva nagovoriti svoju djevojku Lori i njihove prijatelje da pobjegnu samo nekoliko sekunda prije nego što se njegova zastrašujuća vizija ostvari.

Misle da su prevarili smrt, ali to je tek početak njihovih nevolja. Zle vizije se nastavljaju, a preživjeli iz nesreće počinju jedan po jedan umirati – i to na sve brutalnije načine. Nick mora pronaći način da jednom zauvijek umakne smrti kako i on ne bi otišao na put bez povratka.

'Put bez povratka 3D' stiže u Cinestar i ostala kina od 8. listopada, a Blitz film & video poklanja vam pet puta po dvije ulaznice za projekcije u Cinestaru Avenue Mall (Zagreb) ako znate odgovor:
Koji od ovih filmova NIJE režirao David R. Ellis: 'Cellular', 'Asylum' ili 'Sliver'?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) dovoljeno je poslati JEDNOM na e-mail info@filmski.net do ponedjeljka, 12. listopada. Dobitnike ulaznica ćemo obavijestiti e-mailom o podizanju nagrade. Sretno! 

Komentari

Nema komentara.