Tko tu koga glumi? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko tu koga glumi?

Tko tu koga glumi?

Pogledajte kako poznati glumci imitiraju jedni druge!

s.p. 02.10.2009 0 komentara

Tko tu koga glumi?

Evo par primjera glumaca koji bi se mogli okušati i u karijeri imitatora! Pogledajte kako se na račun svojih kolega, prijatelja i poznanika zezaju komičari ali i 'ozbiljni' glumci:

1. Matt Damon oponaša Matthewa McConaugheya

Matt je dobar dečko, ali ne može izdržati, a da se ne našali s kolegom koeg običano svrstavaju u liste najseksipilnijih muških zvijezda. Što radi Matthew McConaughey kada dođe na set? Skida košulju, eto što - zna se čime privlači (žensku) publiku!

2. Jim Carrey oponaša Davida Carusa

'CSI Miami' je omiljena serija Jima Carreya koji priznaje da se divi jednom glumcu. To držanje...taj glas...te sunčane naočale koja stalno stavlja i u mraku... Dame i gospodo, upoznajte Jima Carreya koji zamjenjuje Davida Carusa u ulozi poručnika Horatia Cainea.

3. Ben Stiller oponaša 'Toma Cruisea'

U ovom skeču Stiller oponaša Toma Cruisea... pardon, kaskadera Toma Croozea koji oponaša Toma Cruisea! Ako želite još više parodije i imitiranja zvijezdi, pogledajte 'Tropsku grmljavinu' gdje i Stiller i Cruise 'puštaju kočnicu'.

4. Kevin Spacey oponaša sve i svakoga!

Za kraj imamo i 'kralja imitatora' - Kevina Spaceya. Spacey oponaša Jimmyja Stewarta i Clinta Eastwooda i Marlona Branda i Jacka Lemmona i Christophera Walkena i još mnoge druge. Možda slijedeći put kada dođe u Dubrovniku nauči oponašati i Gorana Višnjića?

Komentari

Nema komentara.