Pretpremijerne ulaznice za Distrikt 9 - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pretpremijerne ulaznice za Distrikt 9

Pretpremijerne ulaznice za Distrikt 9

Pogledajte 'District 9' prije nego službeno dođe u kina! Continental film vas vodi u Movieplex.

filmski.net 15.09.2009 0 komentara

Pretpremijerne ulaznice za Distrikt 9

Prije trideset godina izvanzemaljci su uspostavili kontakt sa Zemljom. Ljudska je rasa očekivala bespoštedni napad ili enormni tehnološki napredak. Ništa se od toga nije dogodilo. Ustvari, izvanzemaljci su bili izbjeglice, posljednji preživjeli sa svoje planete.

Bića su smještena u District 9 Južne Afrike jer se zemlje svijeta nisu mogle dogovoriti što će s njima. Izvanzemaljci su postali problem i svi pomalo gube živce. Za izvanzemaljce je zadužena privatna kompanija MNU kojoj je u cilju samo jedno – osposobiti moćno oružje došljaka kako bi na njemu zaradili. Samo im jedan čovjek, Wikus van der Merwe, može pomoći u otkrivanju izvanzemaljske tehnologije i on postaje najtraženiji čovjek na Zemlji. Za njega postoji samo jedno mjesto na kojem se može sakriti – District 9.

'Distrikt 9' će pretpremijerno igrati u Movieplexu od 17. do 23. rujna, a Continental film vam poklanja tri puta po dvije ulaznice za te projekcije. Sve što trebate je poslati nagradnu riječ 'District9' na info@filmski.net do nedjelje 20. rujna. Dobitnike ćemo obavijetsiti istoga dana e-mailom, a film će moći pogledati od 21. do 23. rujna. Sretno! 

******************

U kino idu:
Ivan Sokol, Hrvoje Krsnik i Jurica Bogunović - svi iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.