Moonwalk i Mladi mjesec - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Moonwalk i Mladi mjesec

Moonwalk i Mladi mjesec

Michael Jackson zaplesat će moonwalk pod mjesečinom Mladog mjeseca, dok iz mraka prošlosti izranja Agora.

s.p. 14.09.2009 0 komentara

Moonwalk i Mladi mjesec

Evo i zadnjeg službenog trailera za 'Mladi mjesec'! Naravno, bit će još onih trailera koje će doma pripremati obožavatelji i stavljati na You Tube, no ovo je ono što su pripremili distributeri, pa fanovima prestaje samo da čekaju premijeru koja je najavljena za 19. studeni. Onima koji su čitali knjigu ne treba prepričavati radnju, oni ostali će saznati jako puno u traileru koji otkriva puno toga, pa i momke gole do pojasa koji će privući dodatne gledateljice.


'Mladi mjesec', trailer.

Hrvati će ekskluzivno moći vidjeti još jedan film kojeg čekaju brojni obožavatelji. 'This is it' je dokumentarni film snimljen na zadnjim probama Michaela Jacksona, na pozornici i iza nje, u svjetsku distribuciju kreće 30. listopada, a hrvatski će ga gledatelji moći vidjeti dan ranije. Film je nastao iz stotina sati materijala snimljenog za vrijeme priprema za koncerte koji su se trebali održati u Londonu. Snimke su rađene HD kamerom, a neki će dijelovi filma biti u 3D-u i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksnonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima.


'This is it', trailer.

A nakon ljubitelja 'Sumraka' i Michaela Jacksona, evo i filma za ljubitelje povijesti. Alejandro Amenabar proslavio se u Hollywoodu gotskim hororcem 'Uljezi', a njegov novi film 'Agora' bavi se antičkom kulurom i religijsko-političkim spletkama. Glavna junakinja je Hipatija (Rachel Weisz), filozofkinja i matematičarka koja se u drevnoj Aleksandriji borila za napredak znanosti, a našla se usred sukoba pogana i kršćana. Film je svoju premijeru imao na Cannesu, sada ima svoju sjevernoameričku promociju na festivalu u Torontu, a nadamo se da ćemo ga uskoro vidjeti i u hrvatskim kinima.


'Agora', trailer.

Komentari

Nema komentara.