Otmičarska nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Otmičarska nagradna igra

Otmičarska nagradna igra

Dok se otmičari otimlju za vlak podzemne željeznice vi nam otmite ulaznice za Movieplex i dva DVD-a.

filmski.net 14.08.2009 0 komentara

Otmičarska nagradna igra

Vlak njujorške podzemne željeznice Pelham 123 postaje meta drskog terorističkog napada. Naoružani teroristi drže putnike i strojovođu kao taoce. Gradonačelnik (Gandolfini) i gradska vlast ne mogu vjerovati da bi netko bio dovoljno lud da otme vlak.

Dispečer metroa, Zachary Garber (Washington), igrom slučaja nađe se u smrtonosnoj igri mačke i miša s misterioznim kriminalcem Ryderom (Travolta). Ryder predvodi nemilosrdnu četveročlanu bandu koja prijeti da će eliminirati putnike linije Pelham 123 ukoliko mu se u roku od sat vremena ne isplati veća svota novca. Teroristi su isplanirali sve do posljednjeg detalja. Dok Garber vodi pregovore, nameće mu se jedno pitanje – ako su teroristi s taocima u tunelu, okruženi sa svih strana policijom, kako misle pobjeći?

Povodom premijere filma 'Otmica metroa 123' Movieplex je odlučio počastiti sve ljubitelje Denzela Washingtona posebnom akcijom - za svake dvije kupljene ulaznice za 'Otmicu metroa 123' u Movieplexu između 20. do 23. kolovoza očekuje vas poklon: dvd 'Grimizna plima'!

Continental film poziva vas da u kinima od 20. kolovoza pogledate 'Otmicu metroa 123' i nagrađuje vas s 3x2 ulaznice za Movieplex i s dva dvd-a'Déjà vu' i 'Remember the Titans'. Pitamo vas:
'Otmica metroa 123' remake je istoimenog kriminalističkog trilera iz koje godine?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do ponedjeljka 24. kolovoza. Dobitnike ulaznica ćemo o preuzimanju nagrade obavijestiti e-mailom, a dvd-i će biti poslani na kućnu adresu. Sretno!

*********************

U kino idu Tamara Tabak Belić, Petra Matjašec i Lina Butura - sve iz Zagreba, a DVD-e osvajaju Boško Lončar iz Kaštel Lukšića i Tihana Pšenko iz Kutine. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.