Filmovi za povratiti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmovi za povratiti

Filmovi za povratiti

Bez obzira radi li se o menzi ili restoranu, indijskoj ili korejskoj hrani, za ove filmske obroke jamčimo da će vam se zgaditi! Bljak!

s.p. 13.08.2009 1 komentara

Filmovi za povratiti

Ovo nije lista koja će biti filmska poslastica, nego lista Moviefona s 10 najodvratnijih filmskih scena s hranom! Bez brige, na njoj nema filmova o kanibalizmu. To je ipak tema za odabranu publiku, želudca čvrstoga kao đon!

1.'Ostani uz mene' (1986)
Priče uz logorsku vatru znaju biti zastrašujuće, pa tako i priča o natjecanju u jedenju pita završava najgroznijim ishodom - kolektivnim povraćanjem sviju i svakoga!

2.'Smisao života Montyja Pythona' (1983)
Evo i najvećeg od svih povraćanja-iako ni ono nije u stanju dekoncentrirati francuskog konobara (John Cleese!) koji očito voli velike mušterije!


'Smisao života Montyja Pythona' je u - prežderavanju?

3.'Cool Hand Luke' (1967)
Luke (Paul Newman) je cool zatvorenik, a to će dokazati na razne načine, među ostalim i rekordom u jedenju jaja. 50 komada za jedan obrok!

4.'Funny Farm' (1988)
I Andy Farmer (Chevy Chase) obara rekord u jedenju hrane, samo što ne zna da su to - ovčja muda! At, te seoske šale!
 
5.'Spaceballs' (1987)
Ovaj film se kod nas znao prevoditi i kao 'Svemirske ćufte', no jedan od glavnih negativaca pripada drugoj vrsti hrane - upoznajte lika zvanog 'Pizza the Hutt', pizzu koja govori!

6.'Road Trip' (2000)
Poučna scena koja pokazuje da nije pametno odbijati hranu u restoranu - evo što se događa kada naljutite konobara!


'Road Trip' - kako poslužuju zločesti konobari.

7.'Indiana Jones: Ukleti hram' (1984)
Scena u kojoj Indiana i ekipa dobiju majmunov mozak za desert razljutila je mnoge Indijce - nemojte se šaliti s time u indijskim restoranima!

8.'Oldboy' (2004)
A što tek reći o korejskim prehrambenim navikama? Vjerujemo da tamo ipak nije uobičajeno da se velika hobotnica pojede - živa!

9.'Animal House' (1978)
Evo i dokaza zašto studentske kantine ne bi trebale biti samoposluživanja - kada John Belushi uzima hranu, nema ostataka!

10.'Američka pita' (1999)
Komedija o tinejdžerima punim hormona pokazala je da su dečki spremni za sve da bi ga stavili u neku rupu...bilo koju rupu!

Komentari
A: matea 14.08.2009 Pogledaj profil

meni je Taxidermija na broju jedan kad govorimo o filmovima za povratiti :D