Tko najbolje gricka vratove? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko najbolje gricka vratove?

Tko najbolje gricka vratove?

Neki su bijeli, a neki crni, neki dobri, a neki zli. No dok svi oni sišu krv, ženska publika vrišti: 'Još! Još!'

s.p. 04.08.2009 0 komentara

Tko najbolje gricka vratove?

Danas više nisu u điru Drakula i ostali 'staromodni' vampiri. Traže se mladi i zgodni krvopijci, blijedog lica i oštrog zuba. Oni više nisu bešćutni grubijani, nego tankoćutni mladići koji zavode tinejdžerke, ali i sve ostale dobne skupine gledateljica pred malim i velikim ekranima. Evo izbora tih naj-vampira s liste Entertainment Weeklyja:

1. ROBERT PATTINSON - Edward Cullen, 'Sumrak' (2008.)
Ovaj vampir ne nosi crni plašt kojim prekriva nevine djeve, već je prototip modernog vampira. Nježan i osjećajan, ne želi penetrirati svojim... zubima u cure, već se i on i njegova draga pridržavaju potpune apstinencije. To je fini i nadasve romantični vampir!

2. BRAD PITT - Louis de Pointe, 'Intervju s vampirom' (1994.)
Prije Pattinsona sinonim za mladog i lijepog vampira bio je Brad Pitt kojem se isto gadila ljudska krv, ali se nije mogao suzdržavati. Zato je na kraju u vrat gricnuo i jednu malu curicu, Kirsten Dunst koja mu se baš našla nadohvat ruke, tj. zuba.


Isječak iz 'Intervjua s vampirom', Tom Cruise i Brad Pitt na krvavom pohodu na cure.

3. TOM CRUISE - Lestat de Lioncourt, 'Intervju s vampirom' (1994.)
Tom Cruise je još jedna seks-zvijezda 90-tih koja je glumila u ovom vampirskom klasiku kojeg vole cure, a bogme i gayevi. Istina, na ovoj listi EW-a fali treći erotični vampir iz ovog filma, Antonio Banderas koji s Pittom i Cruiseom čini neodoljivu kombinaciju zbog koje bi se mnoge dame podale vampirima.

4. KIEFER SUTHERLAND - David, 'Izgubljeni dječaci' (1987.)
Prije nego što je postao Jack Bauer, Kiefer Sutherland je 1980-ih bio sinonim za pravog tinejdžerskog vampira. Da, bio je zločest i opasan, ali imao je i pravog stilista uz sebe i svoje žrtve je osvajao svojim neodoljivim 'lookom' iz tog doba - velikom plavom grivom!

5. WESLEY SNIPES - Blade u istoimenoj trilogiji.
Blade je pola čovjek, a pola vampir, što objašnjava njegovu dobru narav. Opet, dovoljno je opasan i ubojit da stekne strahopoštovanje neprijatelja i divljenje cura koje vole velike crne - vampire.


Trailer za funky Drakulu - 'Blackulu'.

6. WILLIAM MARSHALL - Mamuwalde/Blacula, 'Blacula' (1972)
Ovaj vampir je sigurno u znaku crnog - prvi tamnoputi sexy motherfucker. Crni Drakula je sexy u stilu 70-ih, što znači da ima brčiće kao Clark Gable i dubok, senzualni glas poput Chefa u 'South Parku'.

7. STEPHEN MOYER - Bill Compton u TV seriji 'Okus krvi'(2008-)
Evo i jednog vampira s američkog Juga, koji je pravi džentlmen kada su žene u pitanju. Kao i svaki pravi vampir-pozitivac, i on je senzibilac koji ne želi napadati fine cure, ali u njemu bujaju strastveni nagoni - a znamo da cure vole i divlje dečke...

Komentari

Nema komentara.