Lista koja puno otkriva - bikini lista - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Lista koja puno otkriva - bikini lista

Lista koja puno otkriva - bikini lista

Evo jedne male jednodijelne liste koja razotkriva što je u dvodijelnom kupaćem kostimu poznatih glumica.

s.p. 03.07.2009 0 komentara

Lista koja puno otkriva - bikini lista

Entertainment Weekly nudi nam listu koju ne možemo preskočiti - najbolje bikinije kroz filmsku povijest! Oni imaju dosta kandidatkinja na svojoj listi pa smo je mi sveli na 10 najpoznatijih glumica - a prednost uvijek imaju one koje su spremne čim više pokazati:

1. Ursula Andress - 'Dr. No'
Legendarni izlazak iz mora obilježio je ovaj film. Obično filmofili definiraju 'Dr. No' kao 'prvi Bond', no za nas je ovo nešto još važnije - prvi bikini nastup Bond-djevojke!

2. Phoebe Cates - 'Fast Times at Ridgemont High'
Evo cure u bikiniju koja je ušla u najviše tinejdžerskih snova 1980-ih. Predmet fantazija lika u filmu postala je objekt fantazija brojnih gledatelja koji su je gledali kako otkopčava gornji dio bikinija...

Ursula Andress, Jessica Alba i Pheobe Cates

3. Demi Moore i Cameron Diaz - 'Charlievi anđeli 2: Punom brzinom' /naslovna/
U ovom nastavku 'Charlijevih anđela' svoj bikini pokazala je Cameron Diaz, no čak je i tu ljepoticu zasjenio jedan drugi bikini nastup. Demi Moore je starija glumica, no u dvodjelnom kupaćem izgleda kao da ima tijelo tinejdžerke.

4. Jessica Alba - 'Into the Blue'
Radnja filma bavi se nekakvim lovom na blago, ali budimo realni - sve što muške zanima je ono blago koje Alba skriva u svom bikiniju.

5. Carrie Fisher - 'Povratak Jedija'
Princeza Leia je imala važnu ulogu u serijalu 'Star Warsa' - ispunjavala je brojne dječačke fantazije. Koji dečko ne bi bio junak koji spašava princezu, i to onu koju pretvaraju u robinju u metalnom bikiniju...

Carrie Fisher, Raquel Welch i Brigitte Bardot

6. Raquel Welch - 'One Million Years B.C.'
Ne znamo kako su živjeli pećinski ljudi u prethistorijskom dobu, ali sviđa nam se rekonstrukcija Raquel Welch. Pećinske žene su se očito voljele odjevati u - krzneni bikini.

7. Brigitte Bardot - 'Djevojka u bikiniju', 'I Bog stvori ženu'
Francuska zvijezda za sva vremena Brigitte Bardot bila je najbolja reklama za bikini. Nakon nje i većina sličnih filmova morala je pronaći zvijezdu u toj vrsti kupaćeg.

8. Salma Hayek'Od sumraka do zore'
Kako je Salma Hayek dobila svoju ulogu u ovom filmu? Odgovor je jednostavan - samo ju pogledajte kako pleše u bikiniju, dok joj se oko tijela uvija zmija.

Salma Hayek, Halle Berry i Mike Myers

9. Mike Myers - 'Austin Powers: International Man of Mystery'
Bikini nije samo odjeća za žene - Austin Powers (tj. Mike Myers) pokazuje da nešto slično mogu nositi i muškarci.

10. Halle Berry - 'Umri drugi dan'
Posveta u ovom filmu je očita, Halle Berry izranja iz mora u bikiniju baš kao i Ursula Andress u prvom Bondu. No, u sljedećim Bondovima iz mora ne izlaze Bonduše nego novi Bond - Daniel Craig u kupaćim gaćicama. Što ćete, nova moda!

Komentari

Nema komentara.