Rocknroll brod, radio i ulaznice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rocknroll brod, radio i ulaznice

Rocknroll brod, radio i ulaznice

Glazbena revolucija je počela! Komedija o mladim ljudima 60-tih i pop glazbi tog vremena dijeli vam nagrade i vodi vas u kino!

filmski.net 13.06.2009 0 komentara

Rocknroll brod, radio i ulaznice

Godine 1966., u zlatno doba britanske pop glazbe, BBC je puštao samo dva sata rocka tjedno. Ali piratske radio postaje puštale su rock i pop 24 sata dnevno, a 25 milijuna ljudi — više od polovice britanskog stanovništva — svakodnevno je slušalo pirate. Radi se o grupi DJ-a koji su svojom glazbom zarobili Britaniju puštajući glazbu koja je definirala cijelu generaciju, pružajući otpor vladi koja je bezgranično preferirala jazz.

Priču o ovom rockerskom pokretu otpora donosi 'Rockenroll brod' koji u kina stiže 18. lipnja. Blitz film&video vas poziva da ga pogledate u kinima i poklanja vam pet puta po dvije ulaznice za Cinestar Avenue Mall. I ne samo to, poklanja vam i dva retro radio prijemnika na kojima možete slušati svoje omiljene legalne i ilegalne postaje. Pitamo vas:
Kako se zove filmaš koji je osim na ovom filmu radio još i na 'Četiri vjenčanja i sprovod', 'Dnevnik Bridget Jones' i 'Ja u ljubav vjerujem'?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do utorka, 23. lipnja. Sretno!

******************

U kino idu:
Ivan Žanetić, Dubravka Juratović, Martina Herenčić i Petra Bonačić Bartolin iz Zagreba te Bernarda Biondić iz Sesveta, a radio prijemnike osvajaju:
Stjepan Škrabo iz Nuštra i
Danijel Oprauš iz Jamarice.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.