Najveći filmski mamurluci - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najveći filmski mamurluci

Najveći filmski mamurluci

Ah, kvalitetnim glumcima nije se teško ni obliti za ulogu! Evo liste filmova gdje ih možete vidjeti i u pijanom i mamurnom izdanju.

s.p. 09.06.2009 0 komentara

Najveći filmski mamurluci

U američkim kinima na iznenađujućem prvom mjestu je 'Mamurluk', komedija za odrasle koja je gledanija i od crtića i od SF spektakla. U čast tog filma prenosimo listu Cinematicala koja se bavi najpoznatijim filmskim mamurlucima: 

1.'Leaving Las Vegas'
Ultimativni film o alkoholizmu nije nimalo zabavan i sigurno nije dobra reklama za Las Vegas. Nicolas Cage izgleda očajno i kada je pijan i kada je mamuran, pa film ima dobru poruku za djecu: 'Ne pokušavajte to kod kuće!'

2.'Pun pogodak'
Ekipa iz 'South Parka' okušala se u ovoj komediji o novoj sportskoj igri (spoju košarke i bejzbola), a igra koja se igra je i ispijanje pića uvijek kada je tuča u showu Jerry Springera. Naravno, uz ovu igru svi se bude mamurni, i to baš kada je dan za utakmicu...

3. '28 dana'
Pijanci su komedija kada ih gledaš izdaleka, a tragedija kada ih gledaš izbliza, recimo onda kada ti uništavaju vjenčanje. U ovom filmu sestrino vjenčanje uništava Sandra Bullock koju sažalijevamo, ali joj se i smijemo - ipak je ona iskusna glumica iz komedija.

Sandra Bullock u '28 dana' - dobro ju čuvajte na vjenčanju, bit će incidenata!

4.'Dude, Where's My Car?'
Junaci ovog filma uvijek izgledaju mamurno...ili jednostavno izgledaju baš kao i svaki glupani. Tko zna tko je kriv za njihovo stanje - piće, džointovi ili jednostavno genetika?

5. 'Withnail&ja'
Još jedan kultni film u kojem se junaci rado opijaju, a zanimljivo je da u ulozi pijandure bio Richard E. Grant koji se nikada nije napio, pa ga je za ovaj film redatelj odlučio dobro napiti tako da scene ispadnu realističnije!

6.'Veliki Lebowski'
Glavni junak, the Dude, stalno izgleda napušeno, ali ne treba isključiti ni utjecaj White Russiansa koje stalno pije. U svakom slučaju, očito nije sposoban za ozbiljan rad i pametnu konverzaciju, pa mu preporučujemo strogo mirovanje i druženje sa još većim luzerima.

7.'Libertine-otrov za žene'
Ah, nema umjetnika do boema. Osim što naganja žene, glavni junak ovog filma bavi se i opijanjem, a kada se oporavlja od jakog mamurluka, ima dovoljno vremena da se bavi i pisanjem. To je pravi profesionalac koji bi i nama trebao!

Komentari

Nema komentara.