I dečki plaču - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      I dečki plaču

I dečki plaču

Dečki plaču zbog žena i mama, očeva i braće, ratnih drugova i prijatelja, a rascmizdre se i za običnim psom. I je neki jači spol!

s.p. 05.06.2009 0 komentara

I dečki plaču

Pred velikim filmskim platnom ne plaču samo žene i klinci, čak i najgrublji tipovi ponekad poskrivećki puste suzu. Gledajte ih samo za vrijeme odjavne špice 'Gran Torina', pa ćete vidjeti kako i Clint Eastwood može napraviti pravi pekmezasti film. Entertainment Weekly spremio je listu filmova koji rasplaču i muški rod, a mi smo odabrali scene s najviše suza gledatelja:

'Armageddon'
Bruce Willis baca Bena Afflecka nazad u svemirski brod i kaže mu da se on treba brinuti za njegovu malu curicu. To je pravi drug, kolega i otac!

'Ljubavna priča'
Klasični ljubavni film nije samo za cure! Kada Ali MacGraw umre od neizlječive bolesti, i muški zaplaču kao da je njima umrla ljubav života.


Završna scena 'Ljubavne priče' + nezaboravna glazbena tema.

'Polje snova'
Kad su mali, dečki plaču nakon svađe s ocem, a kada narastu - uvijek zasuze kada vide ovaj film o očevima i sinovima.

'Dobri Will Hunting'
Kada Robin Williams tješi Matta Damona i na vidjelo iziđe priča o ocu zlostavljaču, počinje još jedna emotivna scena za pamćenje.

'Velika riba' /naslovna/
Billy Crudup se konačno pomiri s ocem baš u trenutku kada starac umire. Još jedan plačljivi film o tatama i sinovima.


Završetak 'Velike ribe', emotivna scena kada se Billy Crudup oprašta s ocem.

'Backdraft'
Smrtno ranjeni Kurt Russell leži usred vatrene stihije i gleda kako njegov brat gasi vatru, pa slijedi komentar: 'Kvragu, to je moj brat'.

'My Dog Skip'
Filmovi s psima uvijek bi raznježili i gruba srca koje ne vole ljude, dlakavi četveronošci su dobri prijatelji skoro svakom muškarcu.

'Spašavanje vojnika Ryana'
Spielberg je uvijek znao napraviti emotivne scene, a kada se u 'Ryanu' ranjeni vojnik vraća u djetinjstvu i traži mamu, muški gledatelji ostaju potreseni.

'Iskupljenje u Shawshanku'
Muško drugarstvo se najbolje testira u zatvoru, osobito kada morate paziti da vam ne ispadne sapun. A kada uz priču o prijateljstvu imate i nevinog zatvorenika koji život provodi u zatvoru, onda se tu tope i srca kamena.

Komentari

Nema komentara.