Veeeeliki japanski film - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Veeeeliki japanski film

Veeeeliki japanski film

Domovina Godzille ima novo čudovište - nespretnog debeljka koji u hodu uništava sve ispred sebe. Uz takvog junaka, što će vam negativci?

s.p. 14.05.2009 0 komentara

Veeeeliki japanski film

Japan je zemlja gigantskih čudovišta, a sada se pojavio još jedan div - 'Velikan iz Japana'. U SAD-u baš počinje distribucija novog u nizu bizarnih filmova iz Azije, nazvanog 'Big Man Japan' ('Dai-Nipponjin'). Riječ je o lažnom dokumentarcu u kojem je glavni junak patetični borac za pravdu čija karijera je počela posve slučajno.


Trailer za 'Big Man Japan'.

Sredovječna lijenčina Daisato živio je uobičajeno u svojem getu punom grafita, a život mu se izmijenio kada ga je strujni udar transformirao u debelog diva koji počinje braniti Japan od svakavih bizarnih čudovišta. No, dok su njegovi prethodnici bili nacionalni junaci, dobroćudnog diva i vlastiti sugrađani tretiraju kao otpadnika jer uništava sve pred sobom i radi veliku buku. A Daisato ima i vlastite probleme - njegov agent želi ga iskoristiti za reklamiranje, djed s Alzheimerom pretvara se u diva s prljavim gaćama, a obitelj ga se jednostavno - srami.

Već vam je jasno da nije riječ o nekom akcijskom filmu, nego imamo još jedan trash klasik iza kojeg stoji Hitoshi Matumoto. Osim što je scenarist i redatelj, Matumoto je sebi dobijelio i veliku ulogu velikog junaka, a za to je trebalo uložiti dosta sredstava u specijalne efekte. Detalje o filmu možete potražiti na službenoj stranici ovdje, a možete se samo nadati da će taj film doći u naša kina. Izgleda da hrvatska kina nisu dovoljno velika - da prime tako velikog junaka...

Komentari

Nema komentara.