Uloga: sam svoj majstor - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Uloga: sam svoj majstor

Uloga: sam svoj majstor

Van Damme kao ostarjeli akcijski junak, Pamela Anderson kao seksi plavuša, Billy Idol kao rock zvijezda - nije im bilo teško uživiti se u te uloge!

s.p. 30.04.2009 1 komentara

Uloga: sam svoj majstor

Treba li poznatim facama posebna vještina da odglume samoga sebe - ili se samo ponašaju prirodno? Odgovore potražite na listi Entertainment Weeklyja s koje smo skinuli 10 nastupa u kojima poznati velikani odlično izgledaju glumeći sebe:

1.Jean-Claude Van Damme, 'JCVD'
Van Damme u ovom filmu glumi da je glumac - je li konačno uspio u to uvjeriti i kritičare? I te kako, a osobito ih se dojmilo kako je odglumio da je propala zvijezda.

2.Patrick Stewart, 'Statisti'
Osim po 'Zvjezdanim stazama' (Picard!), Stewart je poznat po muževnom glasu i šekspirijanskim ulogama. Zato je baš smiješno kada ga vidimo kako u seriji 'Statisti' mašta samo o tome da gleda gole žene.

3.Larry David, 'Bez oduševljenja, molim'
David je samo inspirirao lik Georgea Costanze, no i kao lik iz serije 'Bez oduševljenja, molim' nije puno drugačiji. Opet je neurotični ćelavac koji upada u neugodne situacije, samo ovaj put pod svojim pravim imenom.

Pamela i Borat - njihova 'ljubav' obišla je naslovnice

4.Pamela Anderson, 'Borat'
Kada jedan 'Kazahstanac' ode u Ameriku pokupiti tipičnu ženu iz tamošnjih krajeva, onda se traži plavuša umjetnih sisa...dakle, prava Pamela Anderson!

5.John Malkovich, 'Being John Malkovich'
U ovom filmu svatko ulazi u glavu Johna Malkovicha, a kada pogledaš film poželiš ući u glavu scenarista - Charlieja Kaufmana.

6.David Bowie, 'Zoolander'
Tko može bolje ocjenjivati nastupe muških modela nego David Bowie - kralj stila koji je svojim izgledom skandalizirao javnost prije nego je Fashion Guru bio i u pelenama.

Bowie između dva zaraćena manekena u 'Zoolanderu'

7.Topher Grace, 'Oceanovih 11' i 'Oceanovih 12'
Dobri dečko iz 'Ludim sedamdesetih' izmamio je dosta osmijeha nakon nastupa u 'Oceanovom serijalu' gdje se dobro zezao na račun - mladih zvijezda.

8.Billy Idol, 'Luda vjenčanja'
Film o nostalgičnim osamdesetima nije potpun bez jednog cameo nastupa, pa se Billy Idol odlično uklopio u ovu romantičnu komediju.

9.Marshall McLuhan, 'Annie Hall'
Woody Allen je uvijek bio poznat po intelektualnom humoru, pa nije ni čudno da mu u jednoj filmskoj raspravi u pomoć pristiže kultni teoretičar medija, Marshall McLuhan!

10.Marisa Tomei, 'Seinfeld'
Evo jednog od najbizarnijih ljubavnih parova - Marisa Tomei i George Constanza. Pali li se Marisa i u stvarnosti na neurotične ćelavce?

Komentari
A: johnny08 02.05.2009 Pogledaj profil

Van Damme je odličan u JCVD!!