Tko s kime, kada i gdje. Hollywoodska produkcija. - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko s kime, kada i gdje. Hollywoodska produkcija.

Tko s kime, kada i gdje. Hollywoodska produkcija.

Još jedan zlikovac za novi film o 'Batmanu' i zvjezdana glumačka ekipa u sastavu Bellucci, Cusack, Thornton za crnokomedijaški triler 'Ice Harvest'.

24.02.2004 0 komentara

Tko s kime, kada i gdje. Hollywoodska produkcija.

Ken Watanabe ne ljenčari ni pred samu dodjelu Oscara. Glumac koji je nominiran za najbolju sporednu ulogu u 'Posljednjem samuraju' dobio je ovih dana ulogu u novom filmu o Batmanu. Gumeno odijelo čovjeka-šišmiša ponijeti će Christian Bale, a Watanbe će biti njegov ljuti protivnik, zlikovac Ra's Al Ghul. Kako je već najavljeno, film bi se trebao početi snimati idući mjesec pod paskom Warner Bros. studija, a u režiji Christophera Nolana.

Ra's Al Ghul, osim opakog imena, ima i nadnaravne moći. On je, ni manje ni više, besmrtni genijalni strateški um koji želi uspostaviti svjetski poredak na svoj način i, u svakom slučaju, tipična batmanovska zločinačka faca. Watanabe je japanski glumac koji je svoj debi na engleskom jeziku imao u 'Posljednjem samuraju', iako glumi već od 1980. godine. O ostalim glumcima već smo napisali koji redak pa, ako vas zanima, provjerite ovdje.

Monica Bellucci, John Cusack i Billy Bob Thornton će zajedno zaglumiti u 'Ice Harvest', crnokomedijaškom trileru kojeg će režirati Harold Ramis ('Analiziraj ovo' i 'Začaran'). Radnja će se odvijati na Badnjak u snijegom zatrpanom gradiću.

Bellucci - pravi primjer europske glumice koja se ne libi pred kamerama pokazati raskoš tijela i talenta

Ne baš bistar i prepametan odvjetnik (Cusack) namjerava popaliti novac od svojih mafijaških poslodavaca. Thorntonov lik pokušava iskoristiti naivnog odvjetnika kako bi mu pred nosom oteo mafijašku lovu, a Monica je vlasnica striptiz-bara (kladimo se da je redatelj nagovara da se i ona uvije oko štange!) koja s nijm 'posluje'.  Velika lova će se utrošiti i za snimanje, oko 10 milijuna dolara, a snimati će se u Cusackovom rodnom gradu, Chicagu, u travnju.

Miss Bellucci će od sutra Amerikanci moći vidjeti u čednijoj ulozi u Gibsonovom vjerskom spektaklu 'The Passion of the Christ', gdje će glumiti Mariju Magdalenu. Eto razloga da film pogledaju i oni koji s vjerskim aspektom 'Passiona' i nemaju baš puno veze.

Komentari

Nema komentara.