Uskršnji zečevi i zečice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Uskršnji zečevi i zečice

Uskršnji zečevi i zečice

Zečevi su poznati po jakom seksualnom nagonu, ali ima ih i jako ubojitih. Sa zečicama je druga priča - na filmu su uvijek tako seksi!

s.p. 11.04.2009 0 komentara

Uskršnji zečevi i zečice

Uskršnji zeko donio nam je poseban poklon - 10 najboljih filmskih zečeva i zečica po izboru magazina Premiere. Uživajte u smiješnim, ubojitim i seksipilnim bićima s dugim, mekim i čupavim ušima:

'Donnie Darko'
U kultnom filmu za sva vremena Donnie Darko pita zagonetno biće zašto nosi taj glupi zečji kostim, a ovaj mu odgovara: 'Zašto ti nosiš taj glupi kostim čovjeka?' Klasik!

'Mallrats'
Nije lako nositi kostim zeca u šoping centru, a još gore je kada se na jadnog 'zeca' namjere dvojica bitangi iz kultnog filma Kevina Smitha.

'Monty Python i Sveti Gral'
Kralj Arthur i njegovi vitezovi okruglog stola prolaze bezbroj zapreka u potrazi za Svetim Gralom, no u filmu Montyja Pythona ništa nije tako ubojito kao ubojiti zec iz Caerbannoga.


'Monty Python i Sveti gral' - isječak s ubojitim zecom.

'Jackass: Film'
Imaju li Jackass i Uskrs nešto zajedničko? Kada ludi kaskader koji izvodi vratolomije za publiku obuče kostim zeca - onda imaju!

'House Bunny' /naslovna/
Zečice su u zadnje vrijeme postale sinonim za Playboyeve modele, no ovaj film pokazuje da i razgolićene cure mogu biti pravi uzor - i učiteljice stila za cure iz sestrinstva.

'Easter Yeggs'
Crtani klasik iz 1947. Uskršnji zec je nešto depresivan, pa posao raznošenja jaja dobiva novi zeko u gradu. Dame i gospodo, upoznajte novog zeca koji obilježava Uskrs - Zekoslava Mrkvu!


'Easter Yeggs', cijeli crtić sa Zekoslavom Mrkvom.

'Night of the Lepus'
Ovo je pravi horor - ovi zekani ne samo da nisu dobroćudni, nego su ogromni, mutirani, krvoločni zečevi-ubojice!

'Watership Down'
Animirana adaptacija romana Richarda Adamsa priča je o zečevima koji traže novi dom u kojem će biti sigurni. Kompleksni film ima i nasilnih scena, pa kažu da baš i nije za malu djecu.

'Harvey'
Ovaj film temelji se na drami nagrađenoj Pulitzerom, ali ne očekujte ništa smrtno ozbiljno od ovog filma. Glavni junak je James Stewart, a njegova najbolji prijatelj je - veliki bijeli zec. Ah, da, nismo spomenuli da James Stewart u ovom filmu voli malo više popiti...

'Tko je smjestio Zeki Rogeru?'
Zašto je Jessica Rabbit na ovoj listi? Očito - zato što je udajom postala Rabbit (Zec). A postala je tako popularna jer izgleda tako sexy da je postalo prihvatljivo sliniti za likom iz crtića.

Komentari

Nema komentara.