Filmovi uz koje treba nazdraviti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmovi uz koje treba nazdraviti

Filmovi uz koje treba nazdraviti

Što alkohol napravi od čovjeka pokazuju brojni filmovi koji nisu za antialkoholičare - ili možda jesu?

s.p. 21.03.2009 0 komentara

Filmovi uz koje treba nazdraviti

Tjedan u kojem je bio Dan sv. Patricka najbolje je završiti - listom filmova s pijancima. Premiere je objavio listu iz koje izdvajamo zanimljive filmove i likove koji se ne odvajaju od boce:

Billy Bob Thornton (Willie) - 'Zločesti Djed Mraz'
Ovaj Djed Mraz je više nego poročan: laže, vara, psuje, krade. Hej, opijanje mu čak i nije najveći grijeh - samo što je jadno vidjeti Djedicu u takvom stanju.

Johnny Depp (Jack Sparrow) - 'Pirati iz Kariba'
Zna se što je najbolji prijatelj svakog pirata - ne boca nego bačva ruma! Jack Sparrow je uvijek bio najotkačeniji lik serijala, a možete i pretpostaviti otkud mu to bizarno ponašanje.

Will Ferrell (Frank the Tank) - 'Dani slave' /naslovna/
Pijančevanje na koledžu ima svoje rituale - recimo trčanje po cesti bez odjeće. No, kada umjesto mladih studenata i studentica gol trči Will Ferrell (koji baš najbolje ne podnosi piće!) onda imamo jednu od najboljih komedija o studentskom bratstvu. 

Hancock može pobijediti sve - osim svoje sklonosti prema piću. 
Will Smith (Hancock) - 'Hancock'
Prije su brinuli zbog toga što superjunaci djeci propagiraju nasilje, a što reći na 'uzornog' junaka koji voli popiti? Srećom, tumači ga Will Smith, on će sve to učiniti puno šarmantnijim!

Joaquin Phoenix (Johnny Cash) - 'Hod po rubu'
Ne samo da je Joaquin Phoenix odlično odglumio Johnnyja Casha koji je znao zaviriti u čašicu nego se u zadnje vrijeme ponaša zaista bizarno. Mnogi bi rado voljeli napiti se s njim i vidjeti u koji lik će se pretvoriti.

Martha MacIsaac (Becca) - 'Superbad'
Ima i jedna cura na top listi, koja će sigurno ući na top listu omiljenih družica nakon što se pročuje da joj su glavne zanimacije piće i - oralni seks.

Daniel Day-Lewis (Daniel Plainview) - 'Bit će krvi'
Na listi 'barskih mušica' je i lik Daniela Plainviewa koji baš i ne uživa u porocima, ali je tu jer se smatra da bi bio najbolja pratnja u barskim tučnjavama. Posljednja preporuka: nemojte piti s njim u kuglani!

Komentari

Nema komentara.