Marley vas nagrađuje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Marley vas nagrađuje

Marley vas nagrađuje

Marley je pas, labrador od trideset kila koji grize, grebe i uništava sve pred sobom. Prva četveronožna katastrofa i apsolutno presladak!

filmski.net 21.03.2009 0 komentara

Marley vas nagrađuje

Marley kao štene ulazi u živote Johna i Jenny Grogan, mladog bračnog para koji se tek privikava na obiteljski život. No, kako Marley raste, prati Groganove kroz sva životna veselja i nedaće, zajedno s promjenama posla i kućne adrese, te čitavog niza izazova koje donosi povećanje obitelji. Ali kao što će John i Jenny uvidjeti, Marley – 'najgori pas na svijetu' - u njima budi ono najbolje.

Za potrebe snimanja ovog filma, lik Marleyja glumila su čak 22 psa, jer ga na filmu pratimo tijekom 13 godina njegovog života. Rad s njima bio je posve nespecifičan –ovaj film prikazuje pse baš kakvi oni jesu, bez ikakvih divljih trikova ili životinja koje govore. S obzirom da je filmski lik prilično neobuzdan, i pseći glumci imali su mogućnost da se izdivljaju.

Kako je to sve ispalo, pogledajte od 26. ožujka, kada 'Marley i ja' dolazi u hrvatska kina. Continental film vam poklanja pet puta po dvije ulaznice za zagrebački Movieplex, ako znate odgovor:
Kako se zove autor knjige 'Marley i ja' prema kojoj je snimljen film?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do nedjelje, 29. ožujka. Dobitnike ulaznica ćemo e-mailom obavijestiti o podizanju nagrade. Sretno!

*********************

'Marleya' će u Movieplexu gledati:
Maja Jantolek, Iva Bojanovsky, Josko Šprčić i Kristina Slobođanac, svi iz Zagreba te Matija Prahin iz Zaprešića. Čestitamo! Ulaznice možete podići od utorka, 31. ožujka do srijede, 8. travnja na blagajni Movieplexa.
 

Komentari

Nema komentara.