Sedam duša, pet majica - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sedam duša, pet majica

Sedam duša, pet majica

Ovaj film postavlja provokativna pitanja o životu i smrti, kajanju i oprostu, strancima i prijateljstvu, ljubavi i iskupljenju – i dijeli nagrade.

filmski.net 19.02.2009 0 komentara

Sedam duša, pet majica

Od redatelja filma 'U potrazi za srećom', s dvostrukim konkurentom za nagradu Oscar Willom Smithom u glavnoj ulozi, dolazi dirljiva priča o čovjeku sa strašnom tajnom koji se odlučuje iskupiti tako da drastično promijeni život sedmero potpuno nepoznatih ljudi.

Sve počinje popisom sa sedam imena. Jedina stvar koja je tim strancima zajednička je da je svatko od njih došao do prekretnice u životu i očajnički mu je potrebna pomoć, bilo financijska, bilo duhovna, bilo medicinska – i da je svakog od njih, bez njihovog znanja, Ben odabrao da budu dijelom njegovog plana za iskupljenje.

Jednom kada pokrene svoj naum, ništa ga ne može promijeniti. Ili barem on tako misli. No, ono što Ben Thomas nikako ne očekuje je da će se zaljubiti u jednu od sedmero stranaca – i da će ona početi mijenjati njega.

Continental film vas poziva da od 19. veljače u kinima pogledate 'Sedam duša' i poklanja vam pet majica ako znate odgovor:
Kako se zove glumica u čiji se lik zaljubljuje Will Smith u ovome filmu?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 26. veljače. Sretno!

**************************

Majice dobivaju:
Tina Radosavljević, Šišan
Goran Bajči, Zagreb
Milan Mutić, Karlovac
Maja Francuzević, Dugo Selo i
Oksana Cibikova, Zagreb.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.