Pink Panther nagrađuje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pink Panther nagrađuje

Pink Panther nagrađuje

Inspektor Jacques Clouseau udružuje se s ekipom podjednako nesposobnih međunarodnih detektiva, a vi se udružite sa super nagradom.

filmski.net 13.02.2009 0 komentara

Pink Panther nagrađuje

Nakon što mu je dodijeljena francuska Medalja časti za rješavanje zagonetke dijamanta Pink Panthera, inspektor Jacques Clouseau dobiva ovaj zadatak od glavnog inspektora Dreyfusa koji ga pokušava držati podalje od nevolje. No, u nizu krađa po cijelom svijetu, ponovno biva ukraden i slavni Pink Panther. Clouseauov prijašnji uspjeh osigura mu mjesto u 'Ekipi iz snova' među najpoznatijim detektivima na svijetu i Clouseau se vraća na posao – ovaj puta pustošeći po cijelom svijetu!

'Pink Panther 2' već igra u kinima diljem Hrvatske u distribuciji Continental filma. Partner filma je i automobil Smart koji će vam u našoj nagradnoj igri pokloniti jedan raskošni putni paket kojeg možete vidjeti na fotografiji.

Da bi osvojili poklon Continental filma i Smarta napišite nam koji je slavni britanski komičar u originalnom filmskom serijalu glumio inspektora Clouseaua? Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do petka, 20. veljače.
Sretno!

*****************************

Smartov paket razveseliti će Jelenu Krančević iz Kutine. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.