Svadbena nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Svadbena nagradna igra

Svadbena nagradna igra

Zaratite se i vi s dvije nadobudne nevjeste – ako se usudite! Pobjednicima poklanjamo punu ratnu opremu za buduće mladenke.

filmski.net 29.01.2009 0 komentara

Svadbena nagradna igra

Svako vjenčanje ima svoju priču, no priča ovog vjenčanja nije o mladoženji i nevjesti, već o nevjesti …i nevjesti. Liv i Emma su najbolje prijateljice od djetinjstva, koje ne mogu biti bliskije – i manje slične jedna drugoj. Liv (Kate Hudson), uspješna odvjetnica, je rođeni vođa i zna što želi i kako točno to ostvariti. Emma (Anne Hathaway), predana učiteljica, je pretjerano empatična i velikodušna – potpuna suprotnost svoje najbolje prijateljice. No, to će se sve promijeniti kada strašna greška dovede do preklapanja njihovih vjenčanja, i započne eskalirajući sukob dvaju  prijateljica prepun domišljatih podvala da unište Veliki Dan onoj drugoj, prijeteći trajnim uništenjem njihovog prijateljstva.

'Rat među nevjestama' u kinima igra od 5. veljače, a Continental film vam do tada poklanja fantastične poklone za buduće mladenke: pilates loptu (jer se prije 'velikog dana' treba dovesti u formu), kišobran (da ne bi pokisnuli dok obavljate brojne pripreme) i jedan par boksačkih rukavica (zlu ne trebalo…).

Dakle, sve što morate učiniti je odgovoriti na naše pitanje i odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, adresa) poslati na info@filmski.net do četvrtka, 5. veljače.
Pitamo vas:
Kako se zove film za koji je ove godine Anne Hathaway nominirana za Oscara?
Sretno!

***   ***   ***   ***   ***   ***

Sretne dobitnice su:
Neira Torić, Rijeka - pilates lopta 
Ivana Putnik, Split - kišobran
Mia Bašić, Zagreb -boksačke rukavice
Čestitamo i... sretno mladenci! :)

Komentari

Nema komentara.