Tko će plesati na Sundanceu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko će plesati na Sundanceu

Tko će plesati na Sundanceu

Ashton Kutcher kao žigolo i Gael García Bernal kao nogometaš plus povijest afrofrizura, smrtonosne masturbacije i naci zombiji iz Norveške.

s.p. 16.01.2009 0 komentara

Tko će plesati na Sundanceu

15. siječnja otvoren je poznati Sundance festival koji će do 25. siječnja prikazati mnoge zanimljive premijere. Dio igranog i dokumentarnog programa smo već predstavili u prethodnoj najavi, a sada vas upoznajemo i s ostatkom filmova:

'Spread'
Ashton Kutcher je žigolo koji seksom želi izboriti svoj put do vrha, a zatim se zaljubi u konobaricu kojoj je ista stvar na umu. 

'It Might Get Loud'
Dokumentarac za ljubitelje gitar(ist)a – glavne zvijezde su Jack White, Jimmy Page i the Edge, koje pratimo u nastupima po cijelom svijetu.

'Adventureland'
Komedija redatelja 'Superbada' Grega Mottole o tipu koji ima usran posao, ali onda u njegov život ulazi 'sumračna' Kristin Stewart.

'The Informers'
Još jedna ekranizacija knjige Breta Eastona Ellisa koji se bavi bogatašima ogrezlim u seks, drogu i dekadenciju. Glume Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Mickey Rourke i Winona Ryder.


'The Informers', trailer.

'The Killing Room'
Politički triler sa Nickom Cannonom i Chloë Sevigny bavi se s četvero građana koji se protiv svoje volje nađu u eksperimentu tajne vladine agemcije.

'Brooklyn's Finest'
Nakon 'Dana obuke' redatelj Antoine Fuqua opet se bavi žestokim policajcima, u novom filmu glume Richard Gere, Don Cheadle i Ethan Hawke.

'Cold Souls'
Film koji je najavljen kao 'nadrealna metafička tragikomedija u kojoj Paul Giamatti glumi ...Paula Giamattija u potrazi za dušom.

'Good Hair'
Dokumentarac u kojem komičar Chris Rock istražuje ozbiljnu temu - afrofrizuru i njezin utjecaj na crnačku zajednicu.

'Dead Snow'
Studenti medicine odlaze na skijanje u norveške planine gdje ih presreću - neumrli nacistički vojnici, tj. naci zombiji!


'Dead Snow', trailer.

'The Messenger'
Vojnik se pokušava vratiti u normalan život nakon povratka iz Iraka, a onda se zaljubljuje u udovicu vojnika, Samanthu Morton.

'Rudo y Cursi'
Gael García Bernal
i Diego Luna su nakon filma 'I tvoju mamu također' opet zajedno u ovoj komediji o dva brata koji su žestoki suparnici u svijetu nogometa.

'World's Greatest Dad'
Propali pisac Robin Williams piše lažni dnevnik svog pokojnog sina u kojem ga predstavlja kao samoubojicu jer ne želi da ljudi znaju da je umro prilikom bizarne masturbacije.

Za kraj da spomenemo i vijest da je u žiriju dokumentarnog programa i američka redateljica hrvatskog porijekla Marina Zenovich. Kako su žiri i kritičari ocijenili ovogodišnji Sundance možete čitati u našim sljedećim tekstovima, a u međuvremenu možete posjetiti službeni sajt festivala.

Komentari

Nema komentara.