Što je seksi na velikom platnu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Što je seksi na velikom platnu?

Što je seksi na velikom platnu?

Droga, mučenje i loš humor nisu baš sexy publici, ali se gledatelji dobro napale na plavokose ubojice, ženstvene lezbijke i erotične razgovore.

s.p. 25.11.2008 0 komentara

Što je seksi na velikom platnu?

Magazin Entertainment Weekly sastavio je listu najerotičnijih i listu seksualno neprivlačnih filmova. S mnogim izborima na ovim listama se ne bi složili, ali izabrali smo par dobrih primjera koji pokazuju što (ne) bi trebalo biti erotično, a što ne.

Lista neerotičnih filmova

'Rekvijem za snove'
Istina, ovaj film počinje sa sexy likovima koje glume privlačni Jared Leto, Marlon Wayans i Jennifer Connelly. No, recenzent Entertainment Weeklyja primjećuje kako će droga u filmu vrlo brzo i efikasno uništiti sve što je bilo lijepo u to troje narkomana.

'Bean'
Povod stavljanja ovog filma na listu bila je izreka da su duhoviti ljudi sexy. E, pa u ovom filmu Rowan Atkinson nije smiješan, a njegov lik uopće nije sexy ženama, a ni bilo kome drugome.


Trailer za 'Beana' - nekome je možda smiješan, ali malo kome sexy.

'Hollywood Homicide'
Harrison Ford i Lena Olin su u raznim anketama proglašavani najerotičnijim ljudima na svijetu. Kako su u ovom filmu ispali tako neuvjerljivi je velika tajna  - očito im je redatelj oduzeo dio seksipila.


'Pasija', film za duhovne stvari, a ne za tjelesne užitke.

'Pasija'
Kršćani ne mogu smatrati ovaj film sexy jer govori o patnjama njihovog Spasitelja, a oni koji nisu vjernici sigurno se neće uzbuditi na dugotrajne scene mučenja. Osim ako nisu sadisti - onda je to pravi film za njih.

'Klub prvih žena'
Mogu li žene u zrelih godinama biti sexy? Naravno, pogledajte samo Charlotte Rampling ili Selu Ward, a sigurni smo i da će Monica Bellucci lijepo ostarjeti. S druge strane, Goldie Hawn, Bette Midler i Diane Keaton u ovom filmu jednostavno nemaju tu karizmu 'starih koka'.

Lista erotičnih filmova

'Seks, laži i videotrake'
Iako su se mnogi požalili da, usprkos naslovu, u filmu nema golih scena, erotičnost može izvirati i iz riječi. To najbolje pokazuje James Spader koji razgovara o seksu sa Laurom San Giacomo...i napali i nju i cijelu publiku.


'Mulholland Drive', lezbijska scena Naomi Watts i Laure Elene Harring.

'Mulholland Drive'
Noirevska atmosfera ovog Lynchevog filma ne znači da film sadrži ukletu vezu muškarca i žene, već su glavni ljubavnici Naomi Watts i Laura Elena Harring. Lezbijska scena između njih dvije svidjela se i muškarcima i ženama, i hetero i gay populaciji - ukratko, napalila je sve.

'I tvoju mamu također'
Dva dečka (Diego Luna i Gael Garcia Bernal) odlaze na put sa starijom djevojkom koja ih poučava ljubavi. Uskoro će se iz ovog trojca izroditi zanimljive kombinacije - još jedan od dokaza da erotičnost stanuje izvan Hollywooda.


'Sirove strasti', scena ispitivanja Sharon Stone: 'Nemam što sakriti!'

'Sirove strasti'
Sharon Stone je u ovom filmu naprosto utjelovila lik fatalne zavodnice koju jednako uzbuđuju muškarci, žene i igre šiljkom za led. Mnogi muškarci bi rado postupili poput Michaela Douglasa i riskirali i glavu samo za jednu noć sa Sharon.

'Daleko od očiju'
Jennifer Lopez je ženstvena, a George Clooney je muževan. Kada se njih dvoje nađe u ljubavnom klinču, a to režira majstor Soderbergh, onda imamo jedan od najerotičnijih filmova ikad, u kojem nema golotinje ni vulgarnih scena, već samo karizmatičnih glumaca s kul dijalozima.


'Daleko od očiju', jedna od najvećih ljubavnih scena ikad: George Clooney i Jennifer Lopez.

Komentari

Nema komentara.