Tko je najseksi frajer? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko je najseksi frajer?

Tko je najseksi frajer?

Hugh Jackman ili Robert Downey Jr.? Oko najljepšeg muškarca se još lome koplja, ali svi se slažu - Javier Bardem obavezno ulazi na listu sexy tipova.

s.p. 21.11.2008 2 komentara

Tko je najseksi frajer?

Evo slatkih muka za čitateljice - kako izabrati najsexy muškarca, po mogućnosti nekog iz Hollywooda. Narod, tj. magazin People rekao je svoje - najviše mokrih snova izaziva australski ljepotan Hugh Jackman. Na listi Peoplea našao se i pokoji stasiti sportaš (Michael Phelps), no kao i uvijek, najbolje kotiraju glumci pa se u društvu najljepših našao i 'blond Bond' Daniel Craig, te Joshua Jackson koji je narastao od vremena 'Dawson's Creeka'.

Jackman je proglašen prvim na listi jer za njega kažu da je 'romantična duša u mišićavom tijelu', 'zvijezda koja zna pjevati, plesati i vladati oružjem', a kao plus mu se priznaje i to što zna spremiti palačinke svojoj djeci. Na vijest da su Hugha zamijetili kao top ljepotana, njegova supruga Deborra-Lee Furness komentirala je da im je 'to mogla reći i godinama ranije'. Hughove 'lijepe strane' upoznala je i dadilja koja čuva njegovu djecu dok je na poslu. Jackman je imao običaj ići gol u krevet, a kad je jednom tako 'omeo' dadilju u čitanju knjige, odlučio je početi nositi bokserice. Nije rekao da li se 'jadna dadilja' uopće bunila...

Robert Downey Jr. – zločesti dečki su uvijek sexy.
A ekipa iz Salon.coma priredila je svoj izbor, baš kao odgovor na izbor Peoplea za kojeg kažu da je obično tako predvidljiv. Oni kao svoj glavni kriterije traže 'dečke s mozgom', a naravno da je bitno i da dobro izgledaju. Njihov izbor za muškarca godine je - Robert Downey Jr. Istina je da je Downey često imao problema s drogama i kršenjem zakona, ali to mu se očito oprašta - osobito ako je jedan od takvih incidenata bila gola vožnja u Porscheu.

'Zločesti dečko' Downey se potpuno iskupio 2008., glumeći u vrlo popularnim 'Iron Manu' i 'Tropskoj grmljavini'. Salon.com te filmove iznosi kao primjere Downeyeve glumačke inteligencije - oba filma su lako mogla propasti da je Downeyeve likove glumio neki lošiji glumac. 'Tropska grmljavina' je bila kritizirana zbog šala na račun retardiranih, no oko uloge Downeya koji je izgledao kao crnac nije bilo puno zamjerki, jer je on uspio napraviti simpatičnim i taj lik.

Javier Bardem – nakon Banderasa, zasjala je nova latino zvijezda.
Uz karizmatičnog Downeya, na ovoj listi se nalaze i Michael Cera ('Juno'), Gabriel Byrne, Seth Meyers te glaumac kojeg podjednako voli i People i Salon.com - Javier Bardem. Za njega kažu da je 'latinski ljubavnik uz kojeg čak i krvoprolića i loše frizure izgledaju dobro'. Žene osvaja svojim muževnim izgledom i neposrednošću, a ako je i postojala neka koja se nije raznježila na Bardema - učinila je to kada se Javier na dodjeli Oscara na materinjem jeziku zahvalio mami.

Jedina zamjerka listama Salon.coma i magazina People je da su na njima i glumačka imena koja još nisu toliko poznata u Hrvatskoj (John Hamm, Robert Buckley), no ima i tome lijeka. Čitatelji(ce) Filmskog.neta uvijek mogu u komentarima predložiti najseksi glumce po svom izboru - i mi prenosimo glas naroda...

Komentari
A: anamiek 24.11.2008 Pogledaj profil

Gerard Butler, Viggo Mortensen

A: zeks 21.11.2008 Pogledaj profil

Clive Owen