Olujna nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Olujna nagradna igra

Olujna nagradna igra

'Olujna ljubav u Rodantheu' poručuje nam da san o pronalaženju prave ljubavi ne završava kada napunite 25 godina.

filmski.net 30.10.2008 0 komentara

Olujna nagradna igra

'Olujnu ljubav u Rodantheu' Richard Gere opisuje kao 'ljubavnu priču za odrasle'. Ljudi provode veliki dio svojih života donoseći odluke koje su dobre ili loše, ispravne ili neispravne, i često misle da su posljedice tih odluka za njih trajne. Međutim, što se događa kada otpočnemo drugu polovinu naših života? Pronalazimo li ljubav? Pronalazimo li naše srodne duše ako ih već nismo pronašli, ili smo ih pronašli pa izgubili?

Kirurg Paul došao je u Rodanthe da se sastane s udovcem njegove pacijentice koja je umrla nesretnim slučajem. Tobože je tu kako bi zatvorio cijelu priču i možda spriječio tužbu, ali čini se da ga pokreću snažniji razlozi. Adrienne također dolazi nesputana, iako bi riječ 'uništena' bila bliža istini. Još uvijek se bori s činjenicom da se njezin suprug viđao s drugom ženom, pogođena je zbunjujućom viješću da se on predomislio i da je želi natrag. Naravno, to je ono što njezina djeca žele, a posebno njezina kćer Amanda koja stalno vrši pritisak nad njom u tu svrhu. To bi naravno bilo najjednostavnije rješenje... ali je li to ono što Adrienne zaista želi?

'Olujna ljubav u Rodantheu' već igra u kinima, a Blitz film&video vam poklanja fasickl, majicu, privjesak, svjetiljku za čitanje i oznaku za knjigu. Pitamo vas:
Kako se zvao prvi film u kojemu su zajedno glumili Richard Gere i Diane Lane?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 6. studenog. Sretno!

*******************

Dobitnici su:
fascikl - Draženka Majdak Kutičić, Križevci
majica - Petra Cikron, Zagreb
privjesak - Neira Torić, Rijeka
svjetiljka za čitanje i oznaka za knjigu - Damir Kormanjoš, Topolje.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.