Smrtonosna utrka za nagradama - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Smrtonosna utrka za nagradama

Smrtonosna utrka za nagradama

Big Brother je za 'Smrtonosnu utrku' mala beba! Reality budućnosti temelji se na krvi i smrti, a vama donosi kape i majice.

filmski.net 16.10.2008 0 komentara

Smrtonosna utrka za nagradama

Glad za ekstremnim sportovima i reality natjecanjima u bliskoj je budućnosti prerasla u glad za krvlju. Počele su se održavati nezamislivo ekstremne utrke, čiji su natjecatelji zatvorenici optuženi za najokrutnije zločine. Modificirani automobili, ubojice i nabrijani navigatori dobitna su kombinacija za najveću gledanost. Pravila 'Smrtonosne utrke' su jednostavna: Pobijedi u pet utrka i slobodan si. Izgubiš li, tvoja smrt biti će senzacija na Internetu.

Jensen Ames je robijaš kojemu je smješteno jezivo ubojstvo. Skriven iza užasne maske, prihvatit će suludi trodnevni izazov u zamjenu za slobodu. Međutim, da bi pobijedio, mora preživjeti natjecanje s najokorjelijim kriminalcima najopasnijeg zatvora u državi.

Ako ste spremni za neizdrživo uzbudljivu akciju, 'Smrtonosnu utrku' možete od danas pogledati u kinima, a Blitz film&video vam poklanja tri majice i dvije kape. Pitamo vas:
Kako se zove okrutna upraviteljica zatvora koja je osmislila krvoločnu utrku?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 23. listopada. Sretno!          

*************************

Majice su dobili:
Dragana Prlaguzić, Mokošica
Nikolina Ivanović, Osijek i
Ivan Dolić, Lički Osik,
a kape:
Boris Vidalina, Gradina i
Dragan  Jakić, Metković.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.