Ne dao Bog tog zla na Blu-rayu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ne dao Bog tog zla na Blu-rayu

Ne dao Bog tog zla na Blu-rayu

Marlon Wayans u ulozi bebe? Zombiji u paru sa striptizetama? Hrpa debeljuca u 'Norbitu'? Ashton Kutcher u bilo čemu? Bolje ne!

s.p. 15.10.2008 0 komentara

Ne dao Bog tog zla na Blu-rayu

Magazin Wired izabrao je 10 filmova koje nikako ne preporučuje gledati, a pogotovo ne na Blu-rayu. Jer uz bolju sliku se jasnije vide i svi promašaji scenarista, redatelja i glumaca u ovih '10 najgorih' s liste.

1. Za 'Dok nas jackpot ne rastavi' presuda je jasna - bolje da se publika rastavi od ovog filma, inače bi mogla pretrpjeti ozbiljne posljedice po svoje duševno zdravlje. Podsjećamo da je ovaj film donio Ashtona Kutchera na jednu drugu listu - onu koja popisuje zvijezde bez talenta.

2. 'Meet the Spartans' je parodija spektakularnog '300' koji je i inače rađen u pretjeranom stilu, tako da ga je teško parodirati. Za 'Meet the Spartans' se preporučuje da ga se stavi na YouTube - ionako sve fore stanu u 30 sekundi.


'Meet the Spartans', trailer

3. 'Tata u novoj akciji' je propala komedija o klincima i nes(p)retnim tatama za koju recenzentica Wireda može samo preporučiti da ode direktno na DVD, i to na HD-DVD. Zašto baš na taj medij? Zato što se HD-DVD playeri više neće proizvoditi, pa bi opet tako poštedjeli gledatelje.

4. A kakve su preporuke za 'Zombie Strippers'? Polovične - zombiji na Blu-rayu su poželjni, striperice na Blu-rayu su obavezna lektira, no zombiji I striptizete baš i nisu neka kombinacija.

5. 'Mali čovjek' je 'komedija' u kojoj odrasli glumac (Marlon Wayans) glumi bebu. S takvom idejom i pripadajućim specijalnim efektima, film izgleda katastrofalno, a na Blu-rayu visoke rezolucije bi ta katastrofa bila - još jasnija.


'Mali čovjek', trailer

6. Kada se film zove 'Dude, Where's My Car?', onda je bolje da ga ne posuđujute ni na DVD-u ni na Blu-rayu, barem ako vjerujete Wiredu. U protivnom, pitat ćete se:'Čovječe, gdje mi je bila pamet'. Još jedna anti-preporuka je da je ovo JOŠ jedan filma Ashtona Kutchera. Čovječe, tko njega zapošljava?

7. 'Manilow Live!' je snimka koncerta Barryja Manilowa koja na Blu-rayu izgleda 'kao da ste tamo uživo'. No, ako se sjećate kako su izgledale pop balade sedamdesetih - to i nije neka preporuka.

8. Ako 'The Love Guru' izađe na Blu-rayu, onda će se u vrhunskoj rezoluciji moći vidjeti mnogi detalji na filmu. Wired već savjetuje gledateljima: 'Ako gledate pažljivo, moći ćete vidjeti kako nestaje i posljednji komadić dostojanstva Bena Kingsleya'. Zar je film TAKO loš?


'The Love Guru', trailer

9. 'Norbit' /naslovna/ se opet temelji na vicevima o debljini, a vulgarne fore sa debelima na Blu-rayu izgledaju još veće i gluplje. Što reći za ikakvo izdanje ovog filma (VHS, DVD, Blu-ray) nego - debeli promašaj!
 
10. 'Rambo' se svstava u filmove 'samo za ljubitelje trasha', ali hej - i to je legitimno gledateljsko opredijeljenje. Stoga, ako volite gledati krv, ispala crijeva i raznesene glave - zašto to ne činiti na Blu-rayu, uz rezoluciju koja vam pruža dobar prikaz svih gnusnih detalja?

Komentari

Nema komentara.