Depp i Disney, zaljubljeni par - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Depp i Disney, zaljubljeni par

Depp i Disney, zaljubljeni par

Johnny Depp diže jedro u 'Piratima s Kariba', jaše uz 'Usamljenog rendžera' i prati Alisu u zemlju čudesa. I uvijek ima ludi šešir.

s.p. 25.09.2008 0 komentara

Depp i Disney, zaljubljeni par

Studio Walt Disney predstavio je svoje nadolazeće projekte, koji bi se ukratko mogli opisati kao: Gdje-ćemo-sve-angažirati-Johnnyja Deppa. Depp je čak pristao glumiti Tonta u 'Usamljenom rendžeru', koji je sporedna uloga - pomoćnik glavnog junaka. Valjda će naći još veću zvijezdu za glavnu facu, ali to ime još nije obznanjeno. Osim toga, Tonto je Indijanac, pa bi moglo biti polemike i oko ovog izbora, iako je crnomanjasti Depp već igrao Indijanca u svom filmu 'The Brave', a i pra-prabaka mu je iz plemena Cherokee.
 
Mnogo manje nas je iznenadila vijest da će Depp za šefove iz Disneya reprizirati ulogu kapetana Jacka Sparrowa u 'Piratima s Kariba 4', a taj serijal će se očito snimati u nedogled. Nova/stara vijest je da Disney nastavlja i suradnju s Timom Burtonom, a gdje je 'mračni Tim' - tu je i 'zgodni Johnny'. Depp će u Burtonovoj verziji 'Alise u zemlji čudesa' glumiti Ludog Klobučara koji je još jedan njegov otkačenjak u nizu njegovih uloga (Willy Wonka, Edward Škaroruki, Sweeney Todd). Čelnik Disneya Dick Cook izrazio je svoj optimizam izborom Deppa, uz riječi: 'Vjerujte mi, uvijek kada ovaj tip nosi smiješni šešir, to je dobra vijest za Disney'.


Johnny Depp kao Indijanac u filmu 'The Brave'.

Od ostalih (dobrih) disneyevskih vijesti treba spomenuti da njihovi partneri iz Pixara spremaju nastavak 'Auta' ranije nego što je planirano (ljeto 2011., a ne 2012.), a producirat će i serijal kratkih crtića 'Cars Toons'.

Osim Deppa, Disney je angažirao još jedno mega popularno lice - Oprah Winfrey koja će posuditi glas majci princeze Tiane u crtiću 'Princeza i žaba' kojeg u kinima možemo očekivati krajem 2009. Taj film su proglašavali rasističkim i optuživali ga da nije dovoljno crnački, a Oprah očito treba biti protuargument. Oprah je dosada sinkronizala 'Pčelin film' i 'Charlotteinu mrežu', tako da možemo reći i da Disney na svom platnom spisku ima još jednu iskusnu, te zaista veeeeliku zvijezdu.

Komentari

Nema komentara.