Dio scenarija za 'Krug II' procurio na Internet - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Dio scenarija za 'Krug II' procurio na Internet

Dio scenarija za 'Krug II' procurio na Internet

Na svemogućoj mreži, Internetu, odnekud se misteriozno pojavilo prvih par stranica 'dobro' čuvanog scenarija drugog dijela horora 'Krug'.

13.02.2004 0 komentara

Dio scenarija za 'Krug II' procurio na Internet

Sad kad ste otvorili ovaj članak očekujte da vam zazvoni telefon. Stravičan ženski glas reći će vam da imate još tjedan dana života. A onda… No, dobro, pretjerujemo! Neće vam ništa biti, osim što vam prijeti mala opasnost da skupa s nama ispadnete namagarčeni. Naime, tih prvih par stranica su NAVODNO početak drugog dijela prestrašnog 'Kruga', a one su nam jako zanimljive jer se radnja filma drži u strogoj tajnosti.

Frame 01

Poznato je da će u nastavku glumiti ista ekipa kao i u prvom dijelu - Naomi Watts, David Dorfman i Daveigh Chase, a film bi trebao doći u kina u studenom. U ubožnici St. Pauls Shelter grupa beskućnika ćaska uz večeru. Tri muškarca pričaju o tome kako je jedan od njih (Vince) imao sreće jer je zadnjih par tjedana čuvao stan nekim ljudima. Ipak, čudno, u stanu je bila samo televizija i hladnjak. Tad se Vince ispričava i odlazi u toalet, gdje promatra svoje izmučeno lice u ogledalu. Nešto ga preplaši, pa se vraća večeri.

Frame 02

Televizija u kutu počinje bljeskati i odjednom prikaže stari kameni bunar. (Poznato?) Najednom se začuje grozna buka i svi počnu paničariti i vrištati iz sveg glasa. Lica su im isprestravljena, glave zabačene unatrag, a ruke beživotno padaju niz tijelo. I tada dolazi flashback koji nas vraća Anni i Richardu Morganu. Njih dvoje razgovaraju sa starom Japankom Chiakom Harom, koja će im kasnije vjerovatno pomoći da zaustave Samaru.

Frame 03

Bu-hu! Strašno, jel? Nadajmo se samo da će malo poraditi na liku Chiake i da će u nastavak unijeti više dijelova iz originalnog japanskog filma 'Ringu'.

Komentari

Nema komentara.