Film o Facebooku - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Film o Facebooku

Film o Facebooku

Nemojte se čuditi ako vas neki Aaron Sorkin traži da mu budete frend na Facebooku – možda dobijete ulogu u njegovom filmu.

z.m. 28.08.2008 0 komentara

Film o Facebooku

Netko će imati puuuno novih prijatelja na Facebooku! Aaron Sorkin, scenarist i producent serije 'Zapadno krilo' otvorio je svoj profil na mega-popularnom Facebooku jer planira snimiti film o osnivačima te stranice za druženje na Internetu.

Sorkin je vijest o filmu objavio na svom novootvorenom profilu: 'Znam da postoji još nekoliko ljudi koji se služe Facebookom pod mojim imenom – što mi više laska nego me straši – ali ovo sam stvarno ja. Ne znam kako to mogu dokazati, ali slobodno me testirajte,' napisao je u uvodu. Zatim je otkrio kako mu je asistent pomogao kreirati profil jer nije baš spretan s Internetom, ili kako sam kaže: 'Moja baka se više kuži u Internet od mene, a ona je mrtva već 33 godine.' Također, zamolio je sve korisnike Facebooka da mu pošalju svoje priče vezane za tu stranicu.

Sorkinov profil na Facebooku

Inače, ako još ne znate (a onda će vas vjerojatno čuditi i izum vatre i kotača) Facebook je 2004. utemeljio harvardski student Mark Zuckerberg /naslovna/ zajedno s kolegama Dustinom Moskovitzom i Chrisom Hughesom. Isprva je bio namijenjen samo studentima Harvarda, zatim studentima svih Ivy League sveučilišta, a potom svim studentima SAD-a i Kanade. Danas ima 100 milijuna članova svih uzrasta i profila, a pretpostavlja se da vrijedi jako, jako puno nula na računu. Uz ovaj film i ovako slavne članove vrijednost će mu sigurno dodatno porasti, iako Zuckerberg (zasad) odlučno odbija svaku ponudu za prodaju Facebooka.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.