Johnny Depp će grickati vratove - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Johnny Depp će grickati vratove

Johnny Depp će grickati vratove

Depp nabavio prava za ekranizaciju kultne horor serije i trebao bi glumiti vampira. Možete se kladiti da će film režirati njegov kompić Tim Burton.

s.p. 03.06.2008 0 komentara

Johnny Depp će grickati vratove

Tim Burton bi trebao režirati 'Dark Shadows', filmsku verziju horor serije iz 60-tih za koju prava drži Johnny Depp. Ništa nije službeno potvrđeno, ali se poklapaju vijesti koje dolaze s raznih strana. Filmska kuća Johnnyja Deppa, Infinitum-Nihil, pribavila je prava na ekranizaciju, a kao scenarist se spominje John August, koji već dugo radi za Tima Burtona ('Krupna riba', 'Charlie i tvornica čokolade').

Osim toga, Depp je u intervjuima spominjao kako je uvijek bio opsjednut s 'Dark Shadows' i kao dijete je htio biti Barnabas Collins, glavni vampir u seriji. A tko bi drugi mogao režirati hororac Johnnyja Deppa nego Tim Burton, njegov dobri prijatelj i gorljivi darker, s kojim je nedavno ostvario (još jednu) odličnu suradnju u 'Sweeney Toddu'.


'Dark Shadows' - isječak iz serije u kojem se pojavljuje Barnabas Collins.

'Dark Shadows' je kultna serija Dana Curtisa koja je 60-tih i 70-tih stekla puno fanova (koji i sada održavaju prigodne konvencije!), ali nikako nije uspjela zaživiti i kao uspješan film. Serija je prava 'sapunica' s oko 1225 polusatnih epizoda, a poznati vampir Barnabas pojavljuje se tek poslije 200. epizode. 'Dark Shadows' je televizijskoj publici desetljećima prije 'X-Filesa' nudila jezovite, atmosferične priče u kojima se pojavljuju vampiri, čudovišta, vještice, vukodlaci, zombiji i duhovi.
 
Burton inače u planu snimanju ima 'Alice in Wonderland' i rimejk svog kratkog filma 'Frankenweenie', a s Jimom Carreyem pregovara oko uloge u 'Ripley's Believe It Or Not'. S druge strane, Depp bi trebao dovršiti 'Shantaram' Mire Nair, pa treba čekati da obojica nađu rupe u terminima. Obožavateljicama predstoji samo da iščekuju i zamišljaju Deppa kako zabija očnjake u djevojačke vratove... 

Komentari

Nema komentara.