Stiže Continental Movieplex! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stiže Continental Movieplex!

Stiže Continental Movieplex!

Prvi hrvatski multipleks nakon osam godina mijenja ime i gazdu! Brodaway kina u Centru Kaptol u Zagrebu postaju Continental Movieplex.

filmski.net 27.03.2008 0 komentara

Stiže Continental Movieplex!

Continental grupa pokreće vlastitu kino mrežu! Od danas preuzimaju vođenje pet kino dvorana u Centru Kaptol u Zagrebu. Taj prvi multipleks u hrvatskoj svečano je otvoren 2000. godine i od tada je bio u rukama Broadway kina.

'Pred čitavom ekipom Continental filma su mjeseci rada i mukotrpan proces vraćanja ugleda ovim kino dvoranama, no nitko ne sumnja u uspjeh pothvata čiji je cilj osigurati gledateljima pravu filmsku zabavu' – stoji u službenoj obavijesti iz Continentala.

Već je započela potpuna obnova prostora zbog čega su dvorane zatvorene, a osim izgleda, promijeniti će se i ime kina - Continental Movieplex. Svečano otvorenje očekuje se krajem travnja, tako najavljuje izvršni direktor Continental filma Ivor Šiber.

Osim vizualnog 'šminkanja' u tijeku je i potpuni re-branding tvrtke Continental, od njezinog logotipa, preko službene web stranice do postavljanja novog web sitea – Movieplex weba. Na njemu će gledatelji moći pronaći kompletne informacije o filmovima koji će biti na repertoaru.

Continental grupa zastupa kompanije 20th Century Fox, MGM, Sony Pictures i Walt Disney, a ima ugovore i za DVD distribuciju Universalovih, Warner Brosovih i BBC-jevih filmova. Ovim proširenjem najavljuje razvijanje kino prikazivačke mreže i širenje na ključne gradove u Hrvatskoj.

Komentari

Nema komentara.