Tarantinova nova mačkica - Britney Spears? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tarantinova nova mačkica - Britney Spears?

Tarantinova nova mačkica - Britney Spears?

Hoće li Quentin snimiti sexy eksploataciju s ludom Britney, napaljenom Kim Kardashian i bujnom Evom Mendes? Brže, Tarantino! Snimaj! Snimaj!

s.p. 18.01.2008 0 komentara

Tarantinova nova mačkica - Britney Spears?

Vijest prva - Quentin Tarantino planira obradu eksploatacijskog filma Russa Meyera 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' Vijest druga – Tarantino bi volio da u filmu glume Kim Kardashian, Eva Mendes i - Britney Spears! Da nije riječ o tekstu iz uglednog Varietyja mislili bi da je blogerska izmišljotina, ali ovako prenosimo i te vijesti, koje su dovoljno bizarne da bi možda mogle biti i istinite. 'Faster, Pussycat..' je inače kultni klasik iz 1965, grindhouse film o tri go-go plesačice na krvavom pohodu po Americi. Čak je i kralj campa John Waters izjavio da mu je to omiljeni film.


'Faster, Pussycat! Kill! Kill!', r: Russ Meyer, trailer

Iako su Meyera optuživali za seksizam i pornografiju, u njegovim filmovima su najgluplji i najsiroviji likovi muškarci, a najsnažniji likovi - žene. I Tarantino je, iako je počeo s muškim trilerom 'Reservoir Dogs', u zadnje vrijeme često radio posvete eksploatacijskim filmovima, s naglaskom na jake žene - sjetite se 'Jackie Brown' i zadnjeg eksperimenta s 'Otporan na smrt'. To što 'Grindhouse' nije uspio je dijelom krivnja ekipe iz marketinga, a čak ako i Tarantinovi filmofilski ispadi više nisu komercijalni, ima dovoljno kredita kod producenata da još uvijek može dobiti para za snimanje.

OSOBITO ako za svoje junakinje  uzme sexy latinosicu (Eva), zvijezdu celebrity pornića (Kardashian) i najnoviju kraljicu tabloidnih ispada (Britney, s više eskapada od Michaela Jacksona). Istina, prikladnija zvijezda bez gaćica a s glumačkim iskustvom bila bi Lindsay Lohan, a čudno je i da ne spominje Rose McGowan. Valjda je zauzeta kod Rodrigueza.
 
Ono što se baš ne uklapa u priču je da su bitni element Meyerovog filmova zaista veeeeelike sise, a toga u Britney baš i nema. Ako Spears ne stavi lažne ili silikonske grudi, možda će se film orijentirati prema Tarantinovom fetišu - ženskim stopalima? Svakako ćemo vas izzvještavati o ovome - ili je posrijedi filmski trač godine, ili Tarantinov eksperiment desetljeća...

Komentari

Nema komentara.