Jackass 2.5 - onlajn i džabe! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Jackass 2.5 - onlajn i džabe!

Jackass 2.5 - onlajn i džabe!

Da, znamo da se sve može ILEGALNO skinuti s Neta, ali ovo je prilika da jednostavno, lako i posve zakonito pogledate nova samoozljeđivanja ekipe iz Jackassa.

s.p. 13.12.2007 0 komentara

Jackass 2.5 - onlajn i džabe!

Paramount Pictures i MTV New Media koproducirali su 'Jackass 2.5', nastavak 'Jackassa' koji preskače kina i dolazi direktno – na vaš kompjuter! Dakako, samo ako želite posjetiti njihov sajt i pogledati lude vratolomije od kojih se ne zna koja je opasnija. Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera i ostali fakini iz tog serijala počeli su karijeri uveseljavajući gledatelje na MTV-u. Njihovi kaskaderski nastupi bili su toliko opasni da su tijekom emisije stalno morali upozoravati mlađe gledatelje: 'Djeco, ne pokušajte ovo kod kuće, ovo izvode profesionalci!'

Televizijski cenzori su stalno kratili njihove epizode, a zbog pritužbi političara morali su pomaknuti show u vrlo kasni termin. Zato su kasnije izišla dva 'Jackass' filma koja su sadržavala ono što je bilo prežestoko za televiziju, a oba nastavka su zajedno u svijetu zaradila oko 80 milijuna dolara.


Najgnjusniji inserti iz 'Jackassa 2' - NE oponašajte te scene, molim!

I dok se navodno za 2008. sprema i 'Jackass 3', zločesta ekipa upravo se sprema izdati 'Jackass 2.5'. '2.5' je ponovno okupio sve standardne izvođače 'Jackassa', ali i izvršnog producenta, poznatog redatelja Spikea Jonzea. Film sadrži neemitirane snimke iz 'Jackassa 2', ali i neke nove snimke, pa tako ovaj 64-minutni film postaje prava ekskluziva za sve ljubitelje Johnnyja Knoxvillea i ostalih suludih kaskadera. Pošto i inače 'Jackass' ima problema s distribucijom, odlučili su da ne izlaze s filmom u kinima, nego da ga prvo puste na Internetu.

To je prvi film kojeg preko Interneta distribuira veliki studio – Paramount. On će preko tvrtke Blockbuster Inc. besplatno pustiti 'Jackass 2.5' na njihovom sajtu od 19. do 26. prosinca. Film će nakon toga biti dostupan na DVD-u (uz JOŠ extra materijala)i moći će se skidati s Neta samo uz naplatu, i to na iTunesu, Amazon.comu i sličnim sajtovima. 


Teaser za 'Jackass 2.5'

To što se film pušta preko Interneta je za filmaše samo pozitivna stvar – glavna ciljna publika su ionako mlađi muškarci koji su obično i najveći ovisnici o Internetu. Osim toga, filmu ne treba velika zarada da nadoknadi troškove jer je napravljen od već snimljenog materijala, pa je bitnije da '2.5' posluži kao dobra reklama za treći nastavak koji uskoro dolazi u 'staromodnu' kino-DVD-TV distribuciju.

Možda i najbitnija stvar za Jackassovce je nedostatak stroge cenzure na Interetu. Kako bi se spriječilo dječicu da gledaju taj sadržaj na Netu, internetski distributer Blockbuster koristit će sustav za verifikaciju dobi. Tako će spriječiti mlađe od 17, (ali možda i neameričke gledatelje!) da pogledaju film. I dok velika robna kuća 'Wal-Mart' odbija distribuirati 'Jackass' i ostale DVD-e koji nisu 'obiteljski nastrojeni', Jackassovci ovako imaju svoj način da se probiju do publike.

Komentari

Nema komentara.