Transformirajte se - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Transformirajte se

Transformirajte se

Pokušavate li namaknuti pare za svoj prvi automobil, prvo pogledajte DVD 'Transformera' koji poklanjamo pa razmislite o javnom prijevozu.

filmski.net 06.12.2007 0 komentara

Transformirajte se

Ako ste kao klinac cičali od sreće kada vam je sveti Nikola donio prvi transformirajući autić, a danas ljubite svog limenog ljubimca više nego bližnjega svoga (ženu, dijete, roditelja)... onda imamo igru za vas! DVD 'Transformera' nećete voljeti jedino ako ste jedan od onih kojima je automobil 'sredstvo za prijevoz od točke A do točke B'.

Naime, priča ide ovako - Sam je mislio da je pronašao auto svojih snova. A zapravo, auto je pronašao njega! Transformirajući autobot Bumbleebee i njegov novopečeni vlasnik postat će predvodnici zemaljskog otpora zločestim alienskim robotima Deceptikonima. Oni su uništili vlastiti planet zbog izvora energije, a sada to isto namjeravaju napraviti i Zemlji. 'E, nećeš majci!' – reče mlađahni Sam, doda gas i uz škripu guma pohita spasiti čovječanstvo.

A vi pohitajte odgovoriti na naše pitanjce, pošaljite odgovor na info@filmski.net (dovoljno je jednom!) do 13. prosinca i osvojite jedan od 3 DVD-a 'Transformera'.

Pitamo vas:
Što na francuskom jeziku znači prezime glavnog glumca 'Transformera' – Shie LeBeoufa?
a) pašteta
b) govedina
c) šnicla

Postoji još jedan mali uvjet za nagradu... ako osvojite DVD, morate to proslaviti robotskim plesom :)
Pozdrav i sretno!

***************

Poznavanjem govedine brk su osladili:
Mate Serdarević, Zadar
Miodrag Vojvodić, Kašina
Tomislav Šalov, Mali Lošinj

Čestitamo i igrajte se s nama i dalje!

Komentari

Nema komentara.