Angelina ide na porodiljski - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Angelina ide na porodiljski

Angelina ide na porodiljski

Godinu dana nakon poroda, majci četvero djece konačno je svega dosta. Ove godine radi još dva mjeseca, a onda - fajrunt.

s.p. 23.05.2007 0 komentara

Angelina ide na porodiljski

Angelina Jolie najavila je da planira uzeti slobodnu godinu i provoditi više vremena uz svog partnera Brada i njihovu djecu. Planira odmarati se dva mjeseca, zatim dva mjeseca raditi, a onda čitavu godinu provesti uz svoju veliku obitelj. Glumica trenutačno u Pragu snima triler 'Wanted', a odluku o pauziranju najavila je novinarima u Cannesu gdje je pak stigla predstaviti  'A Mighty Heart', dramu Michaela Winterbottoma o Mariane Pearl, udovici reportera ubijenog u Pakistanu.  

Jolie inače ima četvero djece: 5-godišnjeg Maddoxa usvojenog u Kambodži;  2-godišnju  Zaharu usvojenu u Etiopiji; kći Shiloh, koju je rodila prije godinu dana, i 3-godišnjeg Pax Thiena iz Vijetnama, kojeg je usvojila u ožujku ove godine. 'Imam četvero djece i skrb za njih mi je trenutačno najvažnija stvar u životu'- izjavila je za vijetnamske novine velika mama Jolie.   

Angedo kraja ove godine ima zakazana još dva filma, 'Atlas Shrugged' po scenariju Randalla Wallacea, i 'The Changeling' Clinta Eastwooda. Kako teško da oba može snimiti u dva mjeseca koliko još u 2007. planira raditi, vjerojatno će morati odustati od jednog, kao što je na veliku žalost strip fanova odustala i od 'Sin Cityja 2'.

Druga polovica Brangeline, Brad Pitt, ne najavljuje pauze već samo snimanje novih projekata, pa bi ova priča mogla završiti dosta tradicionalno – muž na poslu, a žena kod kuće čuva četvero djece...

Komentari

Nema komentara.